Belevágjak, vagy ne?
Figyelt kérdés
Három éve rendszeresen kézilabdáztam mostanáig, de kiléptem a csapatból mert pocsék volt, és gondoltam majd akkor ősszel megint elkezdem, mikor új iskolába fogok járni. Tavaly nyáron pedig teniszezni kezdtem el, amit imádok. Na viszont az a kérdés hogy múltkor kipróbáltam a baseballt és nagyon bejött, és klassz is voltam kezdőként:) Elkezdjek baseballasni(már a nyáron) vagy folytassam a kézilabdát? Mert a teniszezést biztos nem hagyom abba, de nem tudom hogy baseballasak vagy kézilabdázzak? Esetleg mindkettőt, vagy az már sok lenne?2010. máj. 16. 18:41
1/3 anonim válasza:
amelyik jobban tetszik, és amelyikre több lehetőséged van
2/3 anonim válasza:
ha elmúltál 14 éves, elvileg képes kéne hogy legyél döntéseket hozni az életedben, és gondolkodó emberként élni! erre a kérdésre senki nem fog tudni jó választ adni, itt ez a két lehetőség van h vagy teniszezel és kézizel, vagy pedig teniszezel és baseballozol! a 3at egyszerre felejtsd el, amelyik jobban tetszik! én a helyedben a tenisz mellé a kézit választanám hiszen gondolkozzunk csak, van 3 éves gyakorlatom benne, kihagytam egy kicsit ugyan, de újult erővel vághatok neki, magyarországon elismert sport, jók is vagyunk benne, esetleg külföldön is érvényesülhetek, ahol pénzt is kapnék érte, ellenben a baseball hasonszőrű mozgásforma mint a tenisz, attól függetlenül h teljesen más sport! gondoljunk bele, ütő van a kezedben ott is kell szaladgálni, de nem sokban különbözik a tenisztől azért csak itt többen játszanak ( annyira nem értek a baseballhoz ezt azért mellékesen megjegyzem, de a mozgásforma hasonló első ránézésre, és az nem jó h ha 2 hasonló sportot űzöl ami szabályaiban nagyon eltér,mer minek ) nos nézzük csak, baseball: itthon elérhető? mennyi pénz van benne európában? magyarországon elismert? jók vagyunk benne? egyértelműen nem...én legalábbis így tudom, még nem hallottam magyar baseball csapatról! mellesleg a tenisz és a baseball hiába hasonló mozgásforma az egyik csapatsport, teljesen más szabályokkal, amerikai játék stb, addig a másik egyéni... én nem kezdenék bele mindkettőbe, teniszeznék kikapcsolódásnak, és kéziznék komolyan! persze ez csak az én meglátásom, véleményem, vízióm, de neked kell döntened! The choice is yours!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsónak: igazad van, a hármat biztos nem tudom egyszerre csinálni, meg amiket írtál. Arra jutottam hogy beszélek a baseball eddzővel hogy kipróbálásként elmehetek e játszani, és akkor inkább lesz erről az egészről véleményem.
2010. máj. 17. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!