Belevágjak a modellkedésbe? Hogyan működik?
Többen mondták már, hogy miért nem kezdek el modellkedni, tök modell arcom van. 17 éves fiú vagyok, 9 éve atletizálok. 185 centi magas vagyok. Nem vagyok se túl vastag, se túl sovány. Az atlétika miatt van rajtam mindenhol kis izom. Kicsi kockahas, kicsi a karomon, a lábamon meg azért látszik, hogy van benne munka. Barna hajam és barnás-zöldes szemem van. Kicsikét szeplős is vagyok :) Fogaim szép fehérek és rendezettek. Arányos testem van.
Nézegettem pár modellügynökséget és úgy megfelelnék a feltételeknek. Nem félek a fényképező előtt, 50-52 között van a méretem, stb...
Hogyan működik Magyarországon a férfi modellkedés? Nem ebből szeretnék megélni, de jó lenne kis pénzt is keresni. Mennyit fizet? Hol érdemes próbálkozni?
Előre is köszönöm a segítséget. Teljesen tapasztalatlan vagyok a modell szakma terén.
ja egy képet azért dobhattál volna de ezekre a címekre küldj pár fotót amin egyedül vagy ha visszaírnak akkor nagy valószínüséggel lehetsz modell mivel ezek a legjobb nemzetközi ügynökségek.
ICON: office@iconmodelmanagement.net
VM: INFO@vmmodel.hu
VISAGE: info@visagemodels.hu
am énis pár napja jelentkeztem még nem írtak vissza.
ja egy képet azért dobhattál volna de ezekre a címekre küldj pár fotót amin egyedül vagy ha visszaírnak akkor nagy valószínüséggel lehetsz modell mivel ezek a legjobb nemzetközi ügynökségek.
ICON: office@iconmodelmanagement.net
VM: INFO@vmmodel.hu
VISAGE: info@visagemodels.hu
am énis pár napja jelentkeztem még nem írtak vissza.(1 verseny?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!