Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lassan 4 hónapja tornázk...

Lassan 4 hónapja tornázk itthon, k 2 hónapja pedig elkezdtem súlyzós edzéseket is végezni, de az a problémám, hogy fogytam, és akarom is vékonyodott amit nem szerettem volna, csak formálni izmosítani. Lehet, hogy túl keveset eszek?

Figyelt kérdés
fehérjefogyasztásom rendben van szerintem.Igyekszem odafigyelni mit eszem,de arra tudok csak gondolni,hogy kicist kevés ezek szerint,ha ígí is fogyok,amit nagyon nem szeretnék,súlyzózásnál is általában 8-12 ismétlést végzek,nem 50 szer emelgetek 1 kilot,úgyhogy nem értem.aki tud,valami normális választ,véleményt megköszönnném.
2013. aug. 22. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ja egyébként az imént írtam, hogy attól mert lány még mindent úgy kell csinálnod mint egy férfi testépítőnek.

Nos ez így is van.

De nyilván bármilyen faszául is csinálsz mindent ne várd azt, hogy olyan ütemben fogsz izmosodni mint a srácok a terembe. Szóval a hormonok miatt.

2013. aug. 22. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:

várj, kicsit félre értettük egymást. Egyből edzés után kell gyors protein és gyors ch, azaz protein+ dextróz. De erre rá 40 percre már mehet lassú fehérje és lassú ch, azaz mehet hús + összetett ch pl rizs vagy zab is. Tehát jól csináltad.

Csak edzés után közvetlenül ne legyen zab.

2013. aug. 22. 19:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtan,mégsem csesztem el annyira:D igen sajna tudom,hogy nekünk lányoknak sokkal több idő,és mindenre figyelni kell,végülis nem akarok testépítő alakot,csak sportos izmos alakot ,de tudom az is nagy meló :D nem 3 -4 hónapos munka
2013. aug. 22. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Kitartás kívánok hozzá!
2013. aug. 22. 19:22
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi,arra szükség van az biztos:D főleg meló,és főzés után hullafáradtan nekiállni :D
2013. aug. 22. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Testépítő alakod akkor sem lenne ha akarnád naturálban, mivel kb 1/25 annyi tesztoszteront termelsz, mint egy férfi.

Akiket látsz, hogy elég izmos csajok ,azok koxolnak, nem megy naturálban. Még mi sem tudunk nagyok lenni, nemhogy a lányok.

2013. aug. 22. 19:25
 17/17 A kérdező kommentje:
jajam,tudom :D
2013. aug. 22. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!