Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy csináljak spárgát?

Hogy csináljak spárgát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék tudni spárgát csinálni,tudom sokat kell nyújtani.de van valami bizonyos mód rá esetleg? Sajnos én nem vagyok annyira hajlékony,de hogy tudnék elérni jobb teljesítményeket ebben?

2013. aug. 21. 17:47
 1/2 anonim válasza:

erre különféle gyakorlatok vannak, amit ha naponta megcsinálsz, akkor egy idő után sikerül a spárga is.

ülj le a földre, tedd terpeszbe a lábaid, ügyelj arra, hogy ki legyenek nyújtva, ne hajlítsd be. a két kezedre hajolj a bal lábad fölé, rugózz kétszer, aztán középen is rugózz, majd a jobb lábad fölött is, kétszer. próbálj a lábujjaid felé nyújtózkodni. jobbról balra, balról jobbra haladhatsz, ezt természetesen sokszor kell megcsinálni.

a másik gyakorlat: gátülésbe ülj le, itt a kép

[link]

az a fontos, hogy a két combod derékszögben legyen egymással. nyújtózkodj a jobb lábujjaid felé. aztán emeld meg a csipődet többször, rugózz (csípődet a két tenyereddel a földön tudod megemelni).

2013. aug. 21. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igyekszem végigcsinálni. :-)
2013. aug. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!