Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy izmos szteroidos állatnak...

Egy izmos szteroidos állatnak vagy egy vékonyabb de jó küldősportot tanult emberkének van több esélye, hogyha verekednek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen bekattan egy nagydarab (tiszta izom) őrült és rátámad egy átlagos emberre aki pl: krav magát tanult.

Melyiknek van több esélye, hogy győz?

2013. aug. 20. 14:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ha Ronnie Coleman bekattan és rátámad egy küzdősprotolóra akkor szerintem Ronnie Coleman győz. Kivéve ha az ellenfele Csák Norisz. Gondolj bele ha valaki rád esik 135 kilóval, azt hiszem nem kelsz fel élve.
2013. aug. 20. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Két lehetőség van:

1. A küzdősportos összehugyozza magát leblokkol és mire magához tér leütik.

2. Gyorsan felméri a helyzetet és összeveri az állatot :)

Ha valaki valaha tanult valami küzdősportot, tudja hogy 80kg felett csökkennek az esélyeid: lassabb vagy, nagyobbat esel stb.

És akinek annyi izma van, az brutál gyorsan fárad, ha 5 percig ugráltok utána könnyű dolgod van.

Röviden: Ha nem uralkodik el rajtad a félelem, simán össze lehet verni akkor is, ha nem tanulsz küzdősportot.

2013. aug. 20. 14:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Az adott helyzettől függ. Egy besült puska is csaták sorsáról tud dönteni...
2013. aug. 20. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:

Küldősportoló?

A kravmagásoknak nem sok REÁLIS esélyük van önvédelemre. Névleg persze ezt tanulják.

A begurult ember leüti vagy leszúrja a sportolót. Még egy küzdősportolót talán nem is, mert a küzdés rutinja egyszerűen már megedzi a reflexeket, így hiába nem önvédelmet tanulnak, a küzdősportolóknak van azért esélyük. Ezt kevésbé gondolnám egy kravmagásról, nekik nagyon furi a képzésük. Nem pozitív értelemben gondolom. Jujutsut tanulnak de nem Jujutsus módszer alapján, lebutítva. Ez nem biztos hogy olyan alapokat ad, amikkel el lehet hárítani egy megvadult, névleg erős ember támadását, fenyegetését.

2013. aug. 20. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Azért ez a tömeg dolog is relatív.

Mi van ha egy kokszos testépítő aki 130kg, egy holtszezonban 130 kilogrammos Artur Taymazov többszörös olimpikon birkózónak megy neki?

2013. aug. 20. 17:35
 6/14 anonim ***** válasza:

akkor Never, NEVER dont ever fákking mess with dö karfiolfülűvel..!

És vannak akik tudják miért. A birkózók ha akarnak tudnak veszélyesek lenni. Megvan az erejük és sebességük hozzá.

2013. aug. 20. 17:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Végre egy komment, ahol egy kívülálló nem negatívan nyilatkozik a birkózásról. :D

Általában azt lehet látni, hogy: semmiből sem áll, csak lökdösik egymást, homoerotikus, semmi haszna, unalmas stb.

2013. aug. 21. 00:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Jobb körökben.. de nem, írom inkább úgy, hogy bizonyos harcművész / küzdősportoló körökben.. és itt nem a melléütő meg pontozó karatéjosokra kell gondolni, vagy divatversenyzőkre.. hanem komolyabb emberekre, akik azért tanulnak és gyakorolnak, hogy erősebbek legyenek..

Szóval sokak szemében birkózás egy igen elismert küzdősport, ami félelmetes képességeket ad. Lehet ezt csak azok értik meg akik átlátják mire van szükség egy igazi küzdelem során.. Bár én magam nem vagyok birkózó.

2013. aug. 21. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy valamilyen striker küzdőstílusú lehetsz, viszont valaki akit úgy eldobhattak, hogy majdnem éhen halt a levegőben lehúzta a hozzászólásaikat. :(
2013. aug. 22. 01:25
 10/14 anonim ***** válasza:

:D Éhenhalt a levegőben :D

Tök mindegy, az enyémeket minden témában lehúzzák. Van egy világnézetem, nem populáris, ez van.

2013. aug. 22. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!