Elérhetem azt rendszeres futásnál télen, hogy ne fázzak
meg?
Figyelt kérdés
Vagy ez szervezettől függ? Tehát ha olyan típus vagyok, akkor mindegy, hányszor futok, akkor is megfázok? Eddig úgy jártam, hogy amikor enyhébb volt az idő és nem volt hó, csak akkor mentem, de most majd szeretném komolyabban venni, és olyan szintre fejlődni, hogy soha ne fázzak meg. Az eddigiektől sem voltam beteg, csak kicsit meghűltem, de ha többször mentem volna szerintem megfáztam volna. Speciális ruhákat viszont nem fogok tudni beszerezni. Sima melegítőben és pólóban, télen meg póló és pulóver, ha nagyon hideg van akkor vékony dzseki kombinációval szoktam futni. Néha kiviszek egy nagykabátot, hogy a hazafelé vezető úton ne fázzak.
6.8.5 Néhány, az immunrendszer működését befolyásoló étrendkiegészítő-összetevő
Tejsavófehérje
L-glutamin
L-lizin
C-vitamin
D-vitamin
Áfonyafajok, tőzegáfonya
Echinace
Spirulina
Béta-glükánok
Probiotikumok
2013. aug. 16. 12:15
2/6 anonim válasza:
egy értelmes multi-vitamin csomag, sok c-vitamin, réteges õltözék és ne állj meg ha már leizzadtál.
2013. aug. 16. 12:29
3/6 anonim válasza:
Ennél kicsi több kell. :)
2013. aug. 16. 12:30
4/6 anonim válasza:
Nekem sincs spéci futó cuccom, de azért mégis el tudom érni azt, hogy tudok télen futni: sapka, sál, kesztyú, vastag zokni, a melegítőnadrág alá harisnyanadrág! Ha nagyon hideg van (0 fok alatt) akkor edzőterembe megyek, azt a pár hónapot amíg fagy van ott is kibirom!
Remélem segítettem!
PS: amúgy ez a téli futás téma így augusztus közepén hogy jutott eszedbe????
2013. aug. 18. 03:30
5/6 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy most pihenőt tartottam nyáron, de rendszeresen jártam el futni, és azon gondolkodtam, hogyha télen megint leállok vele akkor lehet nem érdemes elkezdeni. De úgy döntöttem elkezdem. Terembe sajnos nem tudok menni, csakis kizárólag pályára.:)
2013. aug. 18. 15:48
6/6 A kérdező kommentje:
De inkább úgy értettem a kérdést, hogy plusz vitaminok nélkül erősödhetne-e annyit a szervezetem.:) 18/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!