Melyik jobb szerintetek és miért? Munzee, vagy Geocaching?
Geocaching-et lehetne még külön boncolgatni... .hu vagy .com? Aztán ott a gpsgames-s is... Szóval tulajdonképp 4 különféle szabadtéri "játszótér" van...
Összességében szerintem a Geocaching.hu, majd a Geocaching.com. Ezek ládakeresős játékok, sokkal izgalmasabbak, kézzel foghatóbbak, de ízlések és pofonok. A "Munzee" is jó, de az csak matrica keresgélés, de annak is megvan a maga szépsége. A gpsgames-en szintén vannak geoládák, de ottv annak interneten játszahtó keresgélős játékok is. Ez rosszabb, esősebb napokon jó választás lehet.
Szóval mindegyik jó, de nekem a Geocaching.hu tetszik a legjobban összességében.
Kedves előttem lévő!
A Geocaching egy egységes játék. Az teljesen mindegy, hogy .hu vagy .com
A .hu az a hivatalos magyar nyelvű oldal. A .com meg az Egyesült Államokban (mivel onnan származik a játék) lévő Geocaching hivatalos, eredeti oldala.
Szóval a nyelven kívül a kettő teljesen ugyan az. Mindegyikben ugyanott vannak a ládák, ugyanazok a szabályok, stb... :)
"Szóval a nyelven kívül a kettő teljesen ugyan az. Mindegyikben ugyanott vannak a ládák, ugyanazok a szabályok, stb... :)"
Bocsi, de ezt cáfolnám. Nem csak a nyelv a különbség, és a szabályok sem ugyan azok. Alapvető különbség, hogy a magyar oldalon minden ládának van egy jelszava, és csak ezzel lehet bejelenteni a megtalálást, a külföldi oldalon viszont nincs jelszó. Aztán a magyar oldalon van egy speciális típus, a "mozgó láda", míg a .com-on nincs ilyen. A ládák sem ugyan ott vannak, persze van átfedés, de sok olyan van, ami a magyar oldalon létezik, de a .com-on nem, és fordítva. Persze még nagyon sok különbség van, a ládamoderációtól kezdve a telefonos alkalmazásokig minden... Teljesen más.
Speciel én a Munzee-t is nagyon szeretem, de a "ládázás" mégis csak más, jobb érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!