Mit sportoljak? Szinte a semmitől hízom!
Idén tavaszig eléggé örültem, hogy bármennyit ehettem, semmit se híztam - tényleg! De lemértem magam kb. 4 hete, 44 kg voltam (persze, így úgy tűnik, hogy nem vagyok kövér). Ma pedig, amikor megmértem magam, már 46 kiló voltam! Mindezt a semmitől, ráadásul úgy, hogy a 3 hétig minden nap rengeteget úsztam (Balatonnál voltunk).
Szinte azt érzem, hogy egy pohár víztől is hízom.
Mit tehetnék? Főként a hasamon lett felesleg, valamint a combom lett vastagabb - a vádlim pedig kissé formátlan, edzeném, a fenekemre is dolgoznék. Úszás, futás jó volna? Étkezzek máshogy - hiszen amit ledolgozok, úgy látszik, könnyen visszaszedhetem. Viszont 15 évesen nem szívesen diétáznék. Nem vagyok anorexiás, nem is akarok az lenni, és tudom, a 46 kiló nem sok, de higgyétek el, eddig sokkal jobban éreztem magam - mondjuk 38-40 kilóval is.
A magasságom egyébként 166 cm, és ugye 46 kiló vagyok. Ez így optimálisnak és normálisnak tűnhet, de már oda a régebbi, sokkal csinosabb testemnek - pedig semmivel se eszem többet, csak a napi 3 főétkezés, mellette maximum egy kevés dinnye, csoki (max. 5 kocka). Nem eszek sokat.
Lehet, hogy a kamaszkori változások miatt kezdtem hízni?
Bocsánat, hogy hosszú lett, kicsit kétségbeestem.
Előre is köszönöm az ötleteket, hogy mit kezdjek ezzel!

mondjuk ne egyél csokit és nem hízol
Képet minek küldjön fentebbi válaszdó? utána elolvadtok a karcsú derekáltól és az ellenkezőjét mondjátok mindennek? szánalom. Kicsilány legalább 5-10 kg még rádférne. ha nem akarsz elpatkolni ilyen fiatalon

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!