1/8 anonim válasza:
Könyörgöm , értsétek már meg végre , hogy ezt lehetetlen megmondani !!! Függ az étrendedtől , az edzésedtől , és a genetikádtól is ! Ezenkívül ez nem csodaszer , csupán tömegnövelő . Különben is , csak azért edzel , hogy nagyobb legyen a karod ? Mert az ilyen embereket "divatgyúrós"-oknak mondjuk , és ez a szó sértésnek számít . De azért én tudom ajánlani , nagyon jó cucc !
2/8 anonim válasza:
Semennyit hogyha nem zabálsz mellé rendesen és nem edzel keményen. ;)
3/8 anonim válasza:
én nemrég fogyasztottam el 1 3 kilós ehez hasonló tömegnövelőt és elég jól nőtt tőle a karom az a 3 kiló rám is jött
de hogyha soványabb vagy akkor én a jumbo-t ajánlom
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak:
Tévedésben élsz kedves barátom!
3.4762837 cm
6/8 anonim válasza:
17:48!
Teljesen igazad van! Ne haragudj a téves infóért!:S
7/8 anonim válasza:
vicc a kérdés, inkább nem nyilatkozom...
8/8 -adolf- válasza:
egyet értek felettem lévő válaszokkal nem a tömegnövelőtől nősz meg hanem az edzéstől a tömegnövelő az csak egy kis + építő anyag az izomzatba de ha most kezded gyúrást ne a legjobbal kezd szerintem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!