A Kettlebell-el össze lehet hozni egy izmos, atletikusabb alkatot? Nem akarok két ajtós szekrény lenni.
Csak hogy pontosítsam magam a kettlebell+ fegyencedzés c. könyv gyakorlatait csináld
Pl 2 hetes edzésterv héfő szerda péntek kettlebell
kedd meg szombat fekvőtámaszok hasizom gyekorlatok a csütörtök pedig húzódzkodás
a 2. héten pedg pont fordítva de a kettlebell edzés napok maradnának
a jövő héten pedig
hétfő szerda péntek kettlebell
kedd szombat húzódzkodás guggolás
csütörtök pedig fekvőtámaszok és hasizom gyakorlatok lennének
vagy úgy csinálod felőlem ahogy akarod ez csak egy tipp volt meg az is hogy hány napot edzel nekem teljesen mindegy CSAK MELEGÍTS BE RENDESEN
Meg a futást kéne még valahogy beszorítanod ezek mellé de csak ha TE akarod pl minden saját testsúlyos edzés végén 1 km futás vagy rászánnád a pihenőnapod a vasárnapot
de ezek amiket én írtam csak példák nem kötelező futnod ha nem akarsz nem kötelező 6 vagy 7 napot edzened
ÚGY CSINÁLOD AHOGY TE AKAROD A TE DÖNTÉSED
ha csak 3 napot akarsz edzeni annyit edzel
De még annyit hogy néha iktass be 1-1 pihenőnapot hogy a szervezeted tudjon regenerálodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!