Hogy lehet valaki baromi szálkás?
Figyelt kérdés
ma a 173 ason állt egy pacák izom polóba halál vékony volt az ember de olyannyira ****ul szálkás volt h azt hitem üvegszálakból tették ezt össze. mi tagadás kicsit irigykedett rá mindenki és "pár"ember őt sasolta ilyet még nem is láttam legszivesebben megkérdeztem volna tőle ,hogy ezt ,hogy csinálta de nem akartam megzavarni a barátnője szófosását.még a deltta izmai is láccotak baromira polón keresztül olyan volt mint egy mini szikla tömb és azóta ez jár a fejembe mintha szerelmes lenék bele de nem vagyok bu.zi.hogy érhet el ilyet egy ember?vagy ez genetika függő is?2009. okt. 26. 23:10
1/9 anonim válasza:
Fussál, és súlyzózz...amúgy hány éves lehetett? (biztos nem 15 ha annyira kifejlődött az izomzata :D..)
2/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Azért valahol genetika függő is, de edz direkt így, hátha valamit azért elérsz. :)
5/9 A kérdező kommentje:
hát nem tudom én azt hittem ember nem láttam rajta uszonyokat :D de köszi a videót :D
2009. okt. 27. 08:54
6/9 anonim válasza:
2 hónapig csak főtt csirkemellen és ízesítetlen főtt rizsen élsz! :)
7/9 anonim válasza:
A magas tesztoszteron-szintű férfiak szálkásabbak,ezért fel kell nyomni a tesztoszteron-szintet(T-bomb,Methyl-1d,Testopump stb.+sok kardioedzés
8/9 anonim válasza:
Fekvőtámasz, húzódzkodás, és személyes kedvencem, hogy felemeled a kezed oldalra és úgy tartod 10 percig(elején lehet 5), azt előre és megint 10 percig. És hiába üvöltesz a fájdalomtól már a 6. percnél tovább kell csinálni:D Ennél egyszerűbb(és olcsóbb) nincs.
9/9 A kérdező kommentje:
utolso válaszoló szerintem az ágyban is több ideig tartom magam igy mint 10 perc és nem a fájdalomtol üvöltök :D
2009. okt. 30. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!