Mit tegyek? Nagyon gyenge vagyok.
Azért hogy erősebb legyél, hogy nagyobbat üss természetes módon edzél
1. bemelegítés
2. Természetes edzés fekvő, hasprés, lábemelés, tolódzkodás, húzódzkodás, kézenállásban fekvőtámasz ezek a gyakorlatok profin benne vannak egy könyvben a Fegyencedzés című könyv rohadt jó én is azt csinálom ami benne van kivéve a híd nevezetű gyakorlatot azt nem csinálom 3000-400 ft+ házhozszállítás és egy kosárlabdát kell venni hozzá
Jobban megéri mint a konditerem.NE FELEDD RÉGEN NEM VOLT GONDI A GÖRÖGÖK IS SAJÁT SÚLYUKKAL EDZETTEK
3. CSINÁLJ VALAmi kűzdősportot, harcművészetet, önvédelmi sportot ami neked tetszik ÉN wado ryu karatézok és nagyon imádom, ez az életem már BÁRMI lehet box, kick box vagy valami ami megtanít megvédeni magad
HA MEGFOGADOD EZT A 3 TANÁCSOT AKKOR SOKKAL ERŐSEBB LESZEL
15/f vagyok
Jó edzést és cső
Boccs a helyesírási hibáért
a görögök elé konditermet akartam írni
Hello én vagyok aki az előző 2 választ írta és nem szeretném hogy félreértsenek engem vagy hogy megutáljanak a kondisok
ÉN NEM NÉZEM LE ŐKET (NAGYO IS TISZTELEM ŐKET HOGY EZT AZ UTAT VÁLASZTOTTÁK MERT NEM KÖNNYŰ 100-200 KG-RAMMAL SZÉRIÁZNI NEM BÍRNÁM FELEMELNI SEM emellett még az is ahogy táplálkoznak is arra se lennék képes hogy úgy táplálkozzak mint egy body buildingeres és csak azért hogy ne hízzanak el és ha versenyre mennek akkor is olyanokat esznek amit le se bírnék nyelni)))))) AZOKAT AKIK KONDI TEREMBE JÁRNAK ÉS NEM SZERETNÉM HOGY EBBŐL KOMPROMISSZUMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én csak arról beszélek hogy azt ne feledje el senki hogy hajdan a görögök vagy a rómaiak se konditerembe erősödtek meg.Nem mondták azt"gyere menjünk le kondizni"
HAnem a salyát súlyukkal edzettek és azzal is erősödtek
És ezt sosem szabad elfelednünk és néha ezen is elgondolkozhatnánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!