Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok arcról leadni...

Hogyan tudok arcról leadni fölösleget?

Figyelt kérdés

sziasztok.

én egy vékony(53 kg.s lány vagyok, és az arcommal van a gond.)

folyamatossan hízok arcra de nem tudom hogy miért. akkora már a fejem mint egy malacnak :S olyan csúnya így :(

és ahogy jönnek rá a feles kicsi zsírok, megnyúlik a bőröm és úgy nézek ki mint egy öregasszony :S:(

létszi segítsetek.

2009. okt. 26. 16:57
1 2
 1/14 anonim válasza:

nekem is ez a bajom

szal jöhetnek a válaszok

2009. okt. 26. 17:03
 2/14 anonim válasza:
Megoldás sok-sok nevetés! És ez most nem vicc...:)
2009. okt. 26. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Utóbbi hozzászóló viccelt! Sehogy nem lehet arcból fogyni. Viszont aki egyébként fogy, az arcán is fog látszani. Ha sokat fogy, megereszkednek a vonások, esetleg a ráncok is felerősödnek.
2009. okt. 26. 17:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem vicc a nevetés, az sok izmot megmozgat!nevess sokat:)
2009. okt. 26. 17:46
 5/14 anonim válasza:

A nevetés komolyan igaz(bár nem tudom hogy arcra,fogyásra)

[link]

2009. okt. 26. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez a nevetéssel fogyás dolog jó arra hogy legalább jól érzed magad, de zsírt leadni ezzel nem lehet csak olyan kis mértékben amiről beszélni sem érdemes (amit mellesleg a sima lélegzés mellett is leadsz, gyakorlatilag 0).

Ha viszont megfelelő a táplálkozásod, és megfelelő az edzés is mellé, akkor mindenhonnan fogyni fogsz, arcról is. Nem fogyókúráról beszélek, hanem rendes táplálkozásról.

2009. okt. 26. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:

én 50 kiló vagyok 160 cmhez és mégis nagyon pufi a fejem. sajnos ezt örököltem, apukám családja ilyen kerekarcú. :S

viszont mikor 48 kiló voltam akkor az már az arcomon is meglátszott. szerintem ha diétázol akkor az arcodból is fogysz.

2009. okt. 26. 17:55
 8/14 anonim válasza:
2009. okt. 26. 18:13
 9/14 A kérdező kommentje:

jaj köszönöm szépen a válaszokat. :)

van is mit leadnom :$ :)

2009. okt. 26. 21:09
 10/14 A kérdező kommentje:
írjatok még létszike, mert nekem a fő gond, az állkapcsom alatt van. borzasztóó :S
2009. nov. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!