Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet ajánlotok?

Milyen edzéstervet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Hol találok vagy tudtok-e nekem jó edzés tervet mondani, megkaptam a sportcsarnokunk kodnitermét ingyen bármikor mehetek és bármennyit, gép van sok féle súlyzók is vannak stb... úgy gondoltam hétfő-kedd csütörtök-pénteken megyek mert ahogy olvastam 1-nap és a hétvégéken pihenni érdemes, milyen edzésterv ajánlott? elég vékony vagyok 175cm és 55kg,

F/17

2009. okt. 26. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen oldal hogy [link] , rámész az edzés címkére, itt nagyon sok mindent lehet találni
2009. okt. 26. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
vagy itt is:www.killerjo.net
2009. okt. 26. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
www.killerjo.net Nagyon vicces.. Erre nem menjetek rá mert megjelenik egy banya és be fogtok *****ni
2009. okt. 26. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

bocsi én küldtem...nemide akartam!!!

de ha beírod google-ba,hogy edzésterv-készítő,akkor kijön egy progi,én is ezzel csináltam és nagyon hasznos!!soksikert

és bocsi még1x

2009. okt. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!