Hogyan kell szerencsésen leesni a lóról?
Figyelt kérdés
Még eléggé kezdő vagyok és nem volt még esésem. De múltok közel voltam hozzá. (Éllovas voltam.) A mögöttem levő ló megilyedt a közeli építkezés zajaitól, és elkezdett vágtázni. Olyan gyorsan, hogy megelőzött (pedig az én lovam is elkezdett vágtázni). (Ja, és még nem vágtaztam.)A mögöttem levő lórol le is estek. Én szerencsésen megúsztam. De ha mégegyszer előfordulna ez a helyet és le is esnék, akkor mit kéne csinálnom? Hogy essek? Melyik testrészem érjen először földet? A válaszokat előre is köszönöm.:)2013. aug. 6. 11:37
1/1 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ha gebasz van, azonnal bújj ki a kengyelből, mert ha te leesel, a lábad beakad, annak nem lesz jó vége.
Igazából szerintem a legjobb az, ha oldalra esel, a válladra. Én legutóbb hasast vágódtam 2 méterből, azt hittem ott döglök meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!