Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az XBox 720 mikor jön ki és...

Az XBox 720 mikor jön ki és mikor kezd el leesni a 360nak és a hozzá váló játékok ára?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Az új játékok ára nem fog változni az Xbox360 talán 5-8%-al lesz olcsóbb.Szóval 20-30ezerrel nem fog lejjebb menni az ára arra ne számíts.Én 40-50ezer közé saccolnám az árát ha ki jön a nextgen.
2013. ápr. 24. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:

itt a hivatalos bejelentés épp most olvastam

"Május 21-én, magyar idő szerint este 7 órakor mutatkozik be a következő generációs Xbox, olvasható Major Nelson blogján, de a sajtó is megkapta már a redmondi főhadiszálláson tartott showra szóló meghívót - ezt láthatjátok lejjebb.

A rendezvényt élőben lehet majd követni az ígéretek szerint, az xbox.comon és az Xbox Live-on legalábbis biztosan."

A képet nem tudtam belinkelni de a "Gamekapocs"oldalán megnézheted te is.

2013. ápr. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!