Van itt személyi edző vagy aki nagyon ért ilyenekhez? Edzéssel kapcsolatban lenne kérdésem: )
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 15:32
11/22 A kérdező kommentje:
és ha az 1500 kcal nagy része fehérjéből állna?
2013. aug. 5. 16:13
12/22 anonim válasza:
Akkor sem, mivel a fehérje nagy része elmenne arra, hogy energiát nyerjen belőle a szervezet, ergo nem maradna izomnövelésre. Ahhoz kalória pluszban kell lenni, ahogy már írtam.
13/22 A kérdező kommentje:
és mennyi kalória kéne ahhoz ?
2013. aug. 5. 16:18
14/22 anonim válasza:
Mire gondolsz? A zsírleadásra vagy izomnövelésre?
15/22 A kérdező kommentje:
hogy egyszerre menjen mindkettő azaz az a célom hogy fogyjak de legyek de formás
2013. aug. 5. 16:21
16/22 anonim válasza:
De ezt írtam eddig is, hogy nem megy a kettő egyszerre.
17/22 Osynho válasza:
"hogy egyszerre menjen mindkettő azaz az a célom hogy fogyjak de legyek de formás"
Egyszerre úgy megy a kettő, ha egyszerre eszel keveset és sokat. Meg lehet oldani szerinted?
18/22 A kérdező kommentje:
nem nagyon hiszek benne
2013. aug. 5. 16:28
19/22 anonim válasza:
Akkor dontsd el,hogy mit szeretnel elobb.
Ha formasodni akarsz,ahhoz izmot kell novelni.
5 perc bemelegites utan sulyzos/sajat testsulyos edzes,a vegen nyujtas.Emelle tomegnovelo etrend.
Ha fogyni akarsz akkor heti 3-4 alkalommal aerob mozgas.Mellette szalkasito etrend.
MIND2 egyszerre nem megy!
Bocsanat az igenytelen helyesirasert,de kulfoldrol irok es nics ekezet a billenytuzeten.
20/22 A kérdező kommentje:
rendben tömegnövelésnél nem fordul elő a hízás? vagy ha a szálkásításnál maradok akkor nemfog lógni rajtam a bőr?:S
2013. aug. 6. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!