13 éves lány vagyok,173 centi és 64 kg. Milyen sportot ajánlotok nekem?
Szeretnék leadni pár kilót. Tudnátok nekem valamilyen diétát és sportot ajánlani? Mik a betartandók? Tudom, nem egészséges, de olyan a hasam, mintha 4-5 hónapos terhes lennék.
Otthon szeretnék edzeni, vagy a környéken (pl. futás), edzőterembe nem szívesen mennék.
Ja, és még valami. Mivel tudnám magam motiválni? Amikor valamelyikőtök leakart fogyni, mivel motiválta magát? Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Szia:)
14 éves lány vagyok,1 cm-vel magasabb nálad,és 64 kg. Lehet nem pont a kérdésre fogok válaszolni,de leírom a történetemet.
Tavaly tavasszal 78 kg voltam. Futással,kitartással,erőnléti edzéssel és egészséges táplálkozással egy nyár alatt 10 kg-t fogytam. Azzal motiváltam magam,hogy a középiskolára szép,sportos,nőies alakom legyen(hetedikes voltam). Mostanra sikerült elérnem az ideális alakomat,a tanév alatt is sikerült 4 kg-t fogynom.,..mindenki dicséri a mostani külsőmet(ami most alapból egy adag motiváció),"megszépültem",sikerült.
A mostani súlyom:64-63 kg között mozgok mostanában,amit futással,és kosárlabdával,úszással próbálok megtartani!
Szerintem neked (igaz,kép nélkül nehéz megmondani,de) jó alakod lehet,a magasságodhoz kell ennyi!
En a helyedben jo tartalmasakat ennek (porkolt, sulthus, grill cuccok) utana bevernek vagy ket korso sort es nyomateknak letolnek legalabb 4 kremest :)
Gondolom ezert vagyok 104 kilo, de bevallom igy szeretem az eletet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!