Pulzust, elégetett kalóriát, távolságot, időt mérő karóra,10-12. 000 Ft-ig! Valaki van ilyen tájékozott, hogy tud ilyesmiről?
A pontosság elengedhetetlen!
Amúgy aerobikoznék, kickboxoznék, futnék, túráznék, gyalogolnék, ping-pongoznék, röplabdáznék, tollasoznék vele, [na, maradéktalanul minden felsorolva!:)] de szeretném, ha az egyszerű napi kalória áramlásomat is mérné, pl. csak tanulásnál, olvasásnál, szokványos tevékenységeknél is látnám.
S ne legyen hozzá mellkas pánt! :D
Ennyi az óhaj-sóhaj. Na valaki hozza karácsonyra? :D
Jahm, és még hab lenne a tortán, ha pittyenne is egyet mikor kiesem a a hatékony pulzustartományból, vagy az edzés végére értem.
Köszönöm előre is! :)
17/L
Á, értem.
S mennyire látszik egy ilyen pánt felső alatt? Kényelmetlen? Melegítene is nyáron? Ugye nem vastag?
én decatlonban vettem az enyémet 7000huf ért, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a pántja iszonyatosan látszik, de ez lehet azért van, mert félmeztelen futok XD amúgy az óra egyetlen baja, hogy iszonyatosan ronda, és, hogy nem tud 2 dolgot egyszerre mutatni, van rajta minden amit említettél, de ahhoz, hogy váltogass köztük, egy gombot kell nyomkodni.
márkája Geonaute
3#:
hát azt hiszem, én mellőzném a félmeztelen futkározást. XD
Amúgy megnéztem, és szerintem már olyan nincsen, mert csak 6 rugós van, ilyen árkategóriában, és szerintem te nem erre gondolhattál, mert ez csak futás-, és pulzusmérésre van. :/
De azért köszi, ment neked is a zöld! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!