Linkoln kérdése:
Találtam régi fehérjét, kicsit zacskó szagú lett, de jónak tűnt, vízbe helyeztem, felráztam kicsit, és tiszta egy merő hab lett az egész, ez fehérje? Annak néz ki, de miért totál habos?
Figyelt kérdés
Mondjuk semmilyen fehérjét nem ettem még por gyanánt, ezért nem tudom milyennek kellene lennie. :D?2013. ápr. 13. 19:07
1/5 anonim válasza:
Leírhatnád a nevét is, meg hogy mikor jár le a szavatossága
2/5 A kérdező kommentje:
ki volt bontva, neylonzacskóban volt, egy két éve esélyes hogy lejárt a szavatossága... :D De por meg tud romlani? Attól habozhat?
2013. ápr. 13. 19:12
3/5 anonim válasza:
1-2 év alatt nem lesz baja, az sem baj ha habzik.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom. Igaziból nem is magam féltem, engem nem gyűr le egy kis por.. :D Ettem már mindent, hanem kicsit elbizonytalanodtam hogy fehérje ez egyáltalán? Azt shakerben szokták rázni és gondolom nem lesz ilyen, mert ezt alig birtam kiinni, a hab rátapadt az üvegre :D
Tesóm kapta egy kemény hónapra profi kerékpáros ismerősétől, de nem használta regerenálódásra, hanem zacskóba és be a dobozba. Én meg megtaláltam és pont kapóra jött.
2013. ápr. 13. 19:20
5/5 anonim válasza:
aztán nehogy a tomi kristályt told magadba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!