Van olyan alkat, hogy izomépítésben gyakorlatilag fejlődésképtelen?
"Keményen fekvőtámaszozok"
Hát nem csoda, hogy semmi fejlődés nincs :) Keress egy edzéstevet,és iratkozz be egy terembe!
Rendes edzésterv+étrend!
Így még a legektomorfabb alkat is képes fejlődni.
Nincs olyan. Van olyan, akinek nehezebben megy vagy lassabban, de olyan nincs, hogy ne fejlődjön. Rendesen kell edzeni meg betartani az étrendet.
52 kilós kiscsaj voltam, mikor elkezdtem edzeni. Soha az életben nem voltam kövér vagy kicsit párnásabb (kívülről legalábbis). Én, nagyon okos, meg elkezdtem futni, rögtön lefogytam még csontosabbra, gyönyörűen néztem ki, mondhatom... Azután meg vért izzadtam minden egyes nap minden héten, minden hónapban, hogy a hülyeségemet helyrehozzam. Rohadt lassan jön rám a zsír is, az izom is. De jön! Ha rám jön izom, akkor bárkire, ezt szoktam mondani :DD Megkínlódok én annyit az izmosodással, mint mások azzal, hogy leadják azt az utolsó 5 kilót. Legyél türelmes és ne tökvakarászással teljen az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!