Milyen légpuskát vegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Olvasgattam az itteni kérdésekből is, és sokan vesznek újat, de én nem szeretnék annyit költeni rá, max. 20ft de inkább olcsóbb, mondják a Slaviakat, ezekből a 630-as 631-es 635-ös, mi a különbség köztük? Itthonra kéne csak, lövöldözni max. fácánra meg stb... Inkább régi használt, vagy új? Régiből még lehet 7,5-ösnél is nagyobbat találni azt mondják. Mikre kell odafigyelni vásárlásnál, ha használt? A fő, hogy tartós és erős legyen!! és a 4.5 meg a 5.5 az erőbeli különbség, vagy a cső vastagság, vagy mi?2013. júl. 23. 13:19
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést is kétszer olvastam már!
Most ott tartok, hogy a 634-es lenne a legeslegjobb választás, mert azt mondják, hogy erős és pontos is, de nem akarok börtönbe kerülni, mert nincs fegyvertartási engedélyem. Ezért inkább a 631 és 630-as felé hajlok. Itt is inkább gyári, hogy ne tudjanak belém kötni. Csak arra lennék kíváncsi, hogy azzal mit lehet lőni? Nyulat tudok? fácánt meg kicsi madarakat? Vagy ha 634-est veszek, és megtalálják itthon akkor mennyire kaphatok komoly vádakat?
2013. júl. 25. 17:39
3/4 anonim válasza:
Mivel 7.5 joule a határ így én a NORICA SPORT légpuskát ajánlom,3 éve van meg semmi baja azóta is ugyanollyan pontos mint volt,példa 10méterről háztartási keksz közepébe 1 lövèsből,kicsit jobb szerintem mint a slavia könnyebb is
4/4 A kérdező kommentje:
Csőletörős a puska? Milyen árban vannak? alkatrész ellátottsága milyen?
2013. szept. 3. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!