Milyen típusú légpuskát vegyek? Hol olcsóbb? max 50. 000Ft-ig
Kb olyan tudású kellene mint a 630-as slavia..
a mostani slaviak is megbízhatóak?
Szia!
Szerintem spanyol légpuskát vegyél, azok nagyon erősek (gyárilag).
A Norica Dragont ajánlom, ez talán a legolcsóbb a testvérei közül, automata biztosítóval van ellátva, gyári ereje 23J (majdnem hangsebességgel lövi ki a lövedéket), csőletörős a csöve kicsit hosszú (a Slavia-nál jóval hosszabb) (ára 40-45e FT körül mozog).
A mostani Slaviak úgy tudom nagyon rossz minőségűek, én is olyat akartam, de akárhány helyen kérdeztem, mindig azt a választ kaptam, hogy nincs mert nem tartanak, azért mert rengeteget visszavittek garanciába.
Szerintem régi úgy 1997 körüli slavia 630-ast megéri venni azok biztosan jó minőségűek . A mostaninak sajnos nem annyira megbízhatóak .
A dragonnal az a baj , hogy amikor behozzák az országba akkor ki fúrják a dugattyút és így az ereje 7,5 J alatt lesz . Szóval hiába gyárilag erős ha "lebutítják " .
Én régebbi slavia 630-ast vennék mert azokat ha karban tartják akkor azok örök darabok .
Én 2 napja kaptam meg, kb. 2 hét alatt ért ide, tökéletes és GYÁRI állapotú Norica Dragont. Ettől a spanyol webshoptól direkt megrendelheted, a GLS futárszolgálat hozza, és közben nem bontják fel a csomagot...
A puska olyan erős, hogy erőlködnöm kell, míg behajtom a csövét, és olyat lő, hogy majdnem megijeszt! A távcső is frankó, meg a fegyvertáska, amit adnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!