Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen légpuskát vegyek?

Gomzoli kérdése:

Milyen légpuskát vegyek?

Figyelt kérdés
Kb. 60-80 ezret szánnék rá, akár új, akár használt is lehet, de mindenképpen erős, pontos, megbízható, bevált modell kell hogy legyen (hobby céllövészetre kellene).

2012. dec. 26. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Norica Dragon 4.5mm-est javaslok.

Gyárilag 23J, viszonylag pontos, elég hosszú a csöve (az egész puska kb 110cm) Ára kb 40eFt, úgyhogy még egy távcsőre is futja a keretből.

2012. dec. 27. 12:39
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2012. dec. 27. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Előre bocsátom, nem vagyok szakértő, csak annyit tudok, hogy vannak csőletöréses fajták, és olyanok, amelyeken a cső alatt kell egy kart hajtogatni "felhúzáskor".

Melyik fajta megoldás jobb, és miért?

Nem szeretnék valami hibába futni vásárlás előtt, amit utólag megbánnék. Milyen konkrét dolgokat kell, tanácsos figyelembe venni a típus kiválasztásánál?

2012. dec. 27. 21:30
 4/5 FarCry506 válasza:
Slaviát ajánlok,erős,pontos...Szerintem a csőletörős jobb mert letöröd megtöltöd,vissza csapod és kész.Dupla rugósan az ereszt át viszi :D
2012. dec. 28. 01:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Megrendeltem Spanyolországból egy Norica Dragont, az eredeti 22,3 Joule erővel, távcsővel, fegyvertáskával, és egy doboz tölténnyel 200 Euroért. Jónak ígérkezik, már várom, hogy kipróbáljam!
2013. jan. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!