Szeretnék F1-es kommentátor lenni. Mit kell hozzá elvégezni?
Figyelt kérdés
Másik nagy problémám, hogy nő vagyok, és sokan azt mondják, hogy esélyem se lenne, ha belevágnék, de nagyon szeretnék kommentátor lenni!!! Mit tegyek?2009. okt. 20. 22:04
1/3 anonim válasza:
Elvégzel egy médiasulit, benyalod magad valamelyik TV-hez, lefekszel Szujóval, vagy Palikkal, esetleg minkettővel, és akkor talán van 1% esélyed.
:)
2/3 anonim válasza:
Ahhoz előbb ki kell iktatnod a Palikot, és meggyőzni az RTL Klubot, hogy a minőségi kommentálás nem olyan, mint amit ő csinál, és erre a szarra senki nem kíváncsi.
Amúgy szerintem többre mész, ha nekiállsz cikkeket írni a futamokról, időmérőkről. Meg kell ismerni hozzá az autók működését, alkatrészeit, a lehetséges hibákat. Valahogy úgy, ahogy a Wéber tudja. Aztán tessék beküldözgetni újságokba, hivatalos netes oldalakra. Amúgy tényleg tök esélytelen.
3/3 anonim válasza:
palik egy hordó fos bőrbe csomagolva. amúgy szerintem nem biztos hogy csípik a női kommentátorokat, ez elég maszkulin sport, nők ott csak red bull-t reklámoznak a formás melleikkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!