100 fekvőtámasz az még mindig nagyon gyenge?
Sajnos eddigi életmódom miatt elég szánalmas kondícióban vagyok, az ülőmunka miatt elég keveset mozogtam. 188 centiméterem mellé 80 kiló párosul, és nem a legjobb az alkatom. Ezt megelégelve úgy döntöttem, hogy elkezdek majd konditerembe járni.
Nos, mint mondtam, a kondícióm, erőm nagyon gáz, két hete 18 fekvőtámaszt tudtam megcsinálni, ami tudom, hogy botrány... Minden nap négy-ötször fekvőtámaszozok, amikor éppen ráérek, és minden másnap növelem a számot, vagyis ma éppen négyszer-ötször csinálok 32-t. Tudom, hogy ez még mindig botrányos, és gáz. A kérdésem az lenne, hogy ha már 100 fekvőtámasznál tartok, akkor azon a szinten már vajon el lehet menni konditerembe? Mert a jelenlegi helyzetben nyilvánvalóan nem mehetnék el a nulla erő miatt. A segítő válaszokat előre is köszönöm.
Ne edz minden nap! A túledzettség nem játék, nézz utána!
Vannak nagyon jó kis otthoni edzésformák pl.:fegyencedzés
ennek semmi értelme nincs.
az hogy meg csinálsz 50-100fekvőt vagy akármennyit semmit nemjelent a konditeremben.
nincs ilyen szabályozás hogy nem mehetsz be a terembe csak bizonyos erő szint felett.
kondíciódat mondod hogy rossz,tehát erőben sem bírsz sokat és szuflával sem.
azzal hogy fel nyomatod magad fekvőben még nem jelenti azt hogy akkor a kondiban már király leszel.
lehet guggolsz 10et és úgy lihegsz mint állat.
a fekvő az csak fekvő,nem kell tőle csodát várni,inkább csinálj több fajta saját test súlyos gyakorlatot és járj el kardiózni,elmész intervallumra aztán bírod majd a konditermet tüdővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!