Fegyencedzésterv segítség?
A fegyencedzés 1. és 2. kötete alapján dolgoztam ki az edzéstervem.
Hétfő pihenőnap
Kedd pihenőnap
Szerda: Futás 3-4 km, Zsákolás ,fekvőtámasz, lábemelés, ujjbegyes fekvő, függeszkedés, vádliemelés
Csütörtök: Pihenőnap
Péntek: Futás, zsákolás, húzódzkodás, guggolás
Szombat: Pihenőnap
Vasárnap: Futás 3-4 km, Zsákolás ,fekvőtámasz, lábemelés, ujjbegyes fekvő, függeszkedés, vádliemelés
Fekvőtámasznál és lábemelésnél a 3. lépésnél járok guggolásnál az 5.-nél. Húzódzkodásnál a 2.-nál.
Azt szeretném tudni hétfőre beilleszthetnék még híd edzést?
Szerintem simán berakhatod a hidat hétfőre.
Az ujjbegyes fekvőt szerintem csak akkor kezd el amikor már a sima fekvőnél az 5. szinten jársz.
Valamint az ujjbegyes fekvőt sose a sima fekvő után rakd mert addigra fáradt leszel és így nő a sérülés veszélye.Tehát mindig az ujjbegyes fekvő után csináld a sima fekvőt.
Ha másként nem tudod megoldani az ujjbegyes fekvő lehet másik napon is mint a sima fekvőtámasz.
Azért kicsit cink, hogy a hétfőt keddet egyből pihenéssel kezded XD
A zsákolás alatt a kosarazást érted?
Az ujjbegyes fekvőt és a vádliemelést sem igazán értem.
Ne a vádlidat emelgesd, hanem a testsúlyodat a vádliddal :-)
Függeszkedés önmagában nem izmosít, csak a húzódzkodás.
A függeszkedés max nyújtásra jó fekve nyomás után.
A híd edzésen mit értesz?
Hidak alatt akarsz edzeni?
Vagy tornászgyakorlatok?
Utolsó ha nem olvastad a könyvet inkább ne égesd magad! :D
A függeszkedés és az ujjbegyes fekvő alkar erősítésnek van.
A vádliemelésnek meg ez a neve.
A híd pedig az a gyakorlat aminek a segítségével képes lesz az ember felállni hídból de erre te sosem leszel képes.
na pusszi :D
Köszönöm a válaszokat és a zsákolás alatt a box-ot
értem.
Sziasztok nagyon örülnék neki ha tudnátok nekem egy edzéstervet irni, nem vagyok már kezdő csak amit én csinálok az kissé unalmas pl 5X28 fekvő, 5X10 huzodszkodás és 5X30 felülés lábemeléssel kombinálva. Szóval ha tudnátok nekem egy edzéstervet írni akkor annak nagyon örülnék és valamilyen úton módon meg is hálálnám.
Üdv.: Kornél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!