Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek 38 évesen neki...

Szerintetek 38 évesen neki merjek vágni ugrálókötelezni?

Figyelt kérdés
Persze csak az erőnlét miatt. 7 éves kislányom imád ugrálókötelezni és gondoltam, őt is és engem is inspirál majd, hogy együtt csináljuk. Valamennyire formálja a lábakat? Fizikailag teljesen rendben vagyok, anno intenzíven sportoltam, csak szeretnék a mostaninál fittebb lenni.
2013. júl. 18. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden mozgás jobb mint a semmi! Habár ennyi idős kislánnyal szerintem tökéletes biciklitúrára menni!
2013. júl. 18. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, tudom. azt be szoktuk iktatni, olyan 10-15 km-eket két hetente. de ez nekem kevés, úgy érzem, mert nem tudom megdolgoztatni az izmaimat, hogy újra? olyan feszesek legyenek. arra gondoltam, hogy indításnak talán jó lesz. az a baj, hogy valahogy nem bírtam idáig rávenni magam. most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak és muszáj belefognom valamibe, mert megőrülök. bocs, hogy ezt is ide írtam. össze akarom magam szedni minden formában, mert most nem hagyhatom el magam (bár szeretném).
2013. júl. 18. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:

a talpat meg a vádlit megdolgoztatja,ha rendes tempóval pörgeted akkor a vállakat és az alkart is.

de nem sokat változtat az izmokon.

arra célzott gyakorlatok valóak.

nagyon jól égeti a kalóriákat és növeli az állóképességet.

a kormizéria meg gondolom vicc:).

itt egy edzésterv is-

[link]

meg egy kis motiváció-

http://www.youtube.com/watch?v=lVkYjp4mqnc

2013. júl. 18. 22:23
 4/5 A kérdező kommentje:

nagyon hálás vagyok a válaszért. kormizéria ..... hihi, ezen jót nevettem. valójában csak észhez akarom téríteni az izmaimat, mert lelassultam kissé ..... nagyon, úgy érzem. szeretnék pörgősebb lenni, jobban bírni mindent szusszal ....

esetleg tudnál ajánlani ugrálókötelet?

a speed rope valójában a gumi kötelű uk-re értendő, vagy ez már speciális verziója a gumisnak?

mennyire jó dolog, ha van rajta számláló (nem digitális érdekel, ami a kalóriákat égeti, vagy az jobb)?

csapágyas lesz, az biztos .... mint laikus erről olvastam, hogy nem rossz, ha van benne

jó sok kérdés lett .... köszi a válaszokat :)

2013. júl. 18. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nah, majd én is felrakom a videót, ha így megy :D:D:D
2013. júl. 18. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!