Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok!? Milyen sportokat...

Lányok!? Milyen sportokat szerettek? Mit sportoltok?

Figyelt kérdés
Ti mit sportoltok? Mit akartok sportolni? Milyen sportot kedveltek? Ja és ha akarjátok leírnátok a korotokat,magasságotokat is? Köszönöm a válaszokat előre is.
2013. júl. 17. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Kettlebellezek, meg "hagyományos", edzőtermi súlyzós edzést végzek. Hobbi szinten néha lovagolok vagy futok. Érdekel a kick-box, MMA, jóga vagy a CrossFit is, de ezeket még nem próbáltam.

22, 172 cm

2013. júl. 17. 17:13
 2/5 anonim válasza:
Szia ! Kézizek meg focizok és yogázni szeretnék de zumbáztam is meg athletizálzam is 163 cm 12 lány
2013. júl. 17. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Lovagolok,úszok,kajakozok,de szívesen tornázom is.Otthon tollasozni is szoktam,de csinálnám komolyabban is,mert tetszik,csak nincs rá időm.:(

13L 162cm

2013. júl. 17. 19:27
 4/5 anonim válasza:

Hagyományos erősítő edzéseket csinálok (amolyan sajátos fegyencedzés stílusban illetve intervallumosan) és jógázom. De nagyon szeretek túrázni,úszni,biciklizni,kosarazni,súlyzós konditermi edzést végezni és futni is csak ezeket nem csinálom rendszeresen max. ha elhív valamelyik ismerősöm :D

19/L 170 cm 61 kg

2013. júl. 17. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:

KÉZILABDA for ever!

12/167

2014. jan. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!