Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Calleneticsről vélemény? Hatásos?

Calleneticsről vélemény? Hatásos?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 17:09
 1/7 A kérdező kommentje:
*callannetics
2013. júl. 16. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Eszméletlenül! Ezt most komolyan mondom. Kilókat nem nagyon adsz le vele, de szemmel látható az eredmény már 4-5 alkalom után. Én se hittem volna el, ha nem a saját bőrömön tapasztalom, de tavaly nyáron elkezdtem, a tartásomon is hatalmas változást láttam, és lógott rajtam minden nadrágom. Nagyon kemény torna, időigényes és fárasztó, de megéri!
2013. júl. 16. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor elkezdem csinálni :)
2013. júl. 16. 17:38
 4/7 Villácska ***** válasza:
CSINÁLD! 14 éves vagyok , 1,5 éve csinálom és úgy nézek ki mint egy 16-17 éves gyerek aki már 1 éve kondizik. Nem akarják elhinni sehol hogy 14 éves vagyok.
2013. júl. 17. 01:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi és milyen gyakran csináljam?
2013. júl. 17. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Hetente háromszor bőven elég, naponta semmiképp ne, mindig legyen legalább 1 nap szünet! A legfontosabb, hogy semmit ne erőltess és semmi olyat ne csinálj, amiről érzed, hogy neked nem jó. Semmi erőltetett, kapkodó mozdulat, mindent csak szépen, megfontoltan, pontosan. Így tényleg csodákat tesz. Kitartás!
2013. júl. 17. 08:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszi! :)
2013. júl. 17. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!