Mitől lehet ez futás közben?
Lassan 15 éve focizom és eddig nem tapasztaltam soha ilyet.
Az utóbbi időben futás közben hányingerem van és öklendezek egy idő után.A szezon végén már 1 felnőtt meccsen illetve egy ifjúsági meccs után is hánytam már.(Vizet vagy esetleg,amit reggeliztem előtte)Hozzá tartozik,hogy nagyon meleg volt azokon az időpontokon.
Ezelőtt soha nem volt ilyen bajom.
Most kezdődött a felkészülés és egy "kisebb" futástól is már hányingerem volt és öklendeztem.
Étrendemmel van hiba vagy valami mással?
Aki esetleg találkozott már ehhez hasonlóval és tudja mi a megoldás írjon.
19/F
vagy van valami rosszakaród a csapatban,aki belerak valamit a vizedbe.
riválisok között ez nem lenne ritkaság.
az étrendedről meg nem írtál.
Hát konkrétan nem iszunk edzésen,szóval ez kilőve.
Ma konkrétan reggelire debreceni virslit kajáltam rántottával+ hozzá zöldség(paradicsom). Beszedtem mellé a multivitaminomat+Magnéziumot és Calciumot+porcerősítőt.Ebédre zöldbabfőzelék csúszott le fasírttal+egy kis csoki,mert ma van a névnapom.Körülbelül ez 3 óra fele lehetett.Fél 6kor kezdődött az edzés.Tehát a 2 óra meg volt a kettő között.
Amúgy nem dohányzom és nem szoktam inni,csak nagyon nagyon ritkán.Tehát komolyan veszem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!