Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Én is elérhetek ilyen eredményt?

Én is elérhetek ilyen eredményt?

Figyelt kérdés
Hello osztálytársam azt mondta tavaly hogy húú hát ő elfog kezdeni gyurni otthon, aztán mondták neki a többiek hogy felejtsd el otthon nem érsz el vele semmit, van neki otthon 20-30kilo francia rúd, vas amin húzódzkodhat meg aztmondta fekvőtámaszokat csinál, eltelt 1 év és azóta elég szálkás lett, 4centit nőt a kar átmérője kivállasodott és mellben nőtt. Kérdem én,átmenetileg ha nem lesz pénzem (merthát diák vagyok) és itthon gyúrok én is elérhetek ilyen eredményt?
2009. okt. 19. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2009. okt. 19. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
én is otthon edzek ,és 2 év alatt 29-ről 36 ra nőtt a bicepszem ,de persze nem csak bicepsz meg tricepszre kell edzeni , meg én vettem 42.000 Ft ér egy fekvenyomó padot (van benne lábgép ,scott pad ,lehúzó állvány ,) sok mindent lehet vele csinálni , meg még vettem hozzá súlyókat , az 33.000 Ft vol szval elég drága ,de az a jó benne hogy az mindig a tied , jah meg nekem is van bicepsz rudam
2009. okt. 19. 20:29
 3/4 anonim válasza:

Ha van elég kitartásod, akkor 1 év alatt lehet látható eredményt elérni otthon is, de semmi dopping anyag, ne az legyen a célod, hogy nagyobbnak látszódjon.

van ismerősöm aki injekciózta magát, csakhogy 1 hónap alatt "megnőjjön" a keze, sokba is volt el is múlt a hatása XD

2009. okt. 19. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
hehehe:D én csak sokat eszek mellé és mértékkel:D
2009. okt. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!