Csak szerintem drága a gyúrás?
Sokan mondják hogy nem olyan drága sport a gyúrás.
De ha azt vesszük hogy egy átlag konditerem 1hónapos bérlete 6000FT és a tömegnövelés alatt megett ételek is sokba kerülnek és még ottvannak a kiegészítők(fehérjeturmix, stb.)
Ez így eléd rága szerintem egy hónapra.
Véleményetek?
Igen, drága sport ez. Persze nem érdemes összehasonlítani a síeléssel, vitorlázással, mint amit fent írt valaki, mert hát azok ugye nem az átlagember kedvenc időtöltései...
A gyúrásban a bérlet ára a legkisebb költség. A kaja az ami sokat visz el. Hülyeség, hogy a felszerelés sokba kerül. Gyúráshoz nem kell 20ezres cipő, csak tartsa a lábad és kész, kell egy gatya, póló, törülköző. Aki már volt életében tesi órán, annak ez mind megvan...egyedül egy kesztyű kellhet, de ha nincs, akkor sincs semmi gond.
A kaja is relatív abból a szempontból, hogy ha mondjuk 70kg vagy, akkor 20ezerből kiegészítők nélkül is megvalósítható egy jó táplálkozás, amihez csak edzés utáni turmix kell, meg vitamin. De ha nagyobb a súlyod, mert pl magas vagy akármi, akkor sajnos elég drasztikusan kezdenek emelkedni a költségek.
ez butaság, én 3 éve edzek és minden egyes nap csirkét eszem rizzsel, és nem untam meg, mert kb ezalatt ha 3szor ettem egy fajtát akkor az már átlag feletti lehetett. Ezer féle fűszer van, plusz recept, végtelen lehetőség hogy megcsináld.
És nem drága, mert attólmég hogy csak itt hívják fel külön a figyelmet a kajára még az átlagembernek is így kellene kajálnia.
NEM VÉLETLENÜL VAN ENNYI BETEG EMBER!
Az utolsóra reagálva:
Az lehet, hogy egy ideális világban mindenkinek így kellene táplálkoznia, de ez nem az, főleg nem itt Magyarországon, ahol 150e ft az átlag bruttó!!
Volt egy kérdés itt az oldalon, hogy egy 2 gyermekes család alsóhangon 70ezret költ kajára és nem tudnak már min spórolni rajta. Képzeld csak el, ha mind csirkemellet ennének minden nap! Az jópofa dolog, hogy mi fiatalon próbálunk jól kinézni, egészségesen élni és pl én havi minimum 40-et költök kiegészítőkkel kajára, de ha lesz saját családom gyerekkel, lakáshitellel, autó törlesztéssel, akkor valószínű örülhetek, ha egy héten 2-3 alkalommal lesz hús az asztalon...
Minek gyúni?
Otthonra veszel egy húzódzkodót, kézisúlyt, plusz fekvő+felülés. És szép izmos leszel, olcsón. Nem felfújt izmos, drágán. (Arról nem is beszélve, hogy milyen primitív arcok járnak konditermekbe, tisztelet a kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!