Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem drága a gyúrás?

Csak szerintem drága a gyúrás?

Figyelt kérdés

Sokan mondják hogy nem olyan drága sport a gyúrás.

De ha azt vesszük hogy egy átlag konditerem 1hónapos bérlete 6000FT és a tömegnövelés alatt megett ételek is sokba kerülnek és még ottvannak a kiegészítők(fehérjeturmix, stb.)

Ez így eléd rága szerintem egy hónapra.

Véleményetek?

2009. okt. 19. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is drága,de én nem járok,csak majd szeretnék.

A ruháról nem is beszélve,amiben sportolsz,súlyemelőkesztyű stb,ital,vitaminok,fehérjeporok,ha begörcsölnek az izmaid akkor masszázs,ami min 3-4ezer ft.Ja,és el is kell jutni valahogy oda,ha nem helyben van a konditerem.(útiköltség)

Szóval én se értem, hogy miért mondják hogy nem drága. Bár elég relatív,kinek mit jelent,az hogy drága.Ha 500ezret keresnék,akkor nekem se lenne drága.De így még meg kell gondolnom, lesz e pénzem rá.

2009. okt. 19. 19:06
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
:D na igen , ha minden sz*rt megveszel mert hát nincs türelmed az edzéshez és már 1 hónap alatt olyan izom akarsz lenni mint Arnold Schwarzenegger fénykorában ( mellesleg ugysem leszel annyi idö alatt ) akkor igen , valóban drága.
2009. okt. 19. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem minden sport drága. Jó sétálgathatsz, de azzal túl sokat nem érsz, futáshoz már egyből kell cipő, rendes ruha sem árt ilyen időben meg aztán esetleg egy pulzusmérő..

Alapszinten elég olcsón kijössz egy cipővel.Persze ha csak kocogni akarsz akkor kb 15ezerből megvagy, de ha sportolni, edzeni szeretnél akkor minden elég drága(általánosan minden sportra igaz szerintem).

Egyébként ha iskolába jársz, sulinak lehet, hogy van konditerme ingyen vagy fillérekért, akkor már "csak" kaja. Görcsöt meg meg lehet előzni megfelelő táplálkozással, nyújtással az esetek túlnyomó részében, úgyhogy masszázs azért nincs 2naponta.

Na de a gyógyszerek milyen drágák! Akkor már inkább a sportra költök(meg ezt még élvezem is).:)

2009. okt. 19. 19:40
 4/16 A kérdező kommentje:

igen!

suliba járok, csak az a baj, hogy elég csekélyes a felszerelés :S

2009. okt. 19. 20:35
 5/16 anonim ***** válasza:
27%
Relatív. Én vitorlázom, az olyan 150 ezer nyáron havonta. Télen síelek az szintén ennyi havonta. Teniszezem is az 38 000 havonta. És ezek csak a költségek, nem írtam ruhát, sportszert.....
2009. okt. 19. 20:36
 6/16 anonim válasza:

Azért ilyen-olyan szerekre meggondolandó pénzt költeni.

Ha nem értesz hozzá tönkrevágod a tested pedig azért gürizzel.

2009. okt. 19. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem ez relatív. Annál ha csak otthon ülnél mindenképpen drágább. De ha megnézed, squash pl 1 órára 2000ft és akkor olcsó helyen vagy, de nyilván nem 1 órát nyomod havonta. hanem mondjuk heti 2-3x1 órát. Tenisz is min ennyi. Mindenféle kűzdősport havi 4-5-6000ft. Ez kb mint a terembérlet. A kiegészítők meg relatív, ezek olyan dolgok hogy azok nélkül is lehet fejlődni, kezdő szinten mindenképp, ha a táplálkozásod megfelelő. (persze vitamin kieg. így is kell) Egyébként meg nem rájönnek a kajára, hanem kiváltják azt - ha nem tudsz már elég fehérjét bevinni csirkéből akkor iszol egy fehérjeturmixot hogy meglegyen amennyi kell,viszont ugye ezt megspórolod a csirkéből.

És itt a táplálkozás a legfontosabb - amit mellékesen minden embernek még ha nem is sportol hasonló odafigyeléssel kellene végeznie, és akkor sokkal kevesebb beteg ember lenne.

Na meg aztán, aki komolyan edz az nem cigizik, és nem iszik, max nagyritkán. Ezt ha eddig tetted akkor máris minimum nullszaldós az egész életmód, de valszeg még jobb is.

2009. okt. 20. 00:09
 8/16 anonim ***** válasza:

tényleg relatív a drágaság.

Persz diákként más.

Ha azt veszed alapul hogy más elszív napi 1 doboz cigit (nemtom most mennyi 1 doboz cigi 500-600?) az is egy hónapba 15-18 ezer...ebből simán kijön a sport egy hónapra...

A kajába meg azt tapasztaltam hogy nem sok differencia van abban ha odafigyelve költesz rá, havi szinten 5 rugó kb...

2009. okt. 20. 10:32
 9/16 anonim ***** válasza:

azt kihagytam hogy úgy jön ki kb 5 ezerrel többre havonta hogy a szemét kaja helyett normális kaját eszek...

pl egy fornettis kajálás minimum 400-500 abból már simán összehozol egy adag rendes kaját

2009. okt. 20. 10:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem havi csak a kaja 40-50.000, bérlet 3000.

Egy profinak csaj a kaja 250-300.000 tápkiegek és szteroidok nélkül!

2009. okt. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!