Fegyencedzéssel lehet szálkás izmokat szerezni? Többi lent.
Már fél éve kezdtem,erősödtem de látszati eredmények még nincsenek.1 hónapja vettem meg a 2. részt, az szerint kajálok napi háromszor.(Hús, zöldség, gyümölcs, zab, stb.)Lesz ennek így eredménye fél vagy 1 év múlva?
16/f 179 cm 59 kg
Húzódzkodás:5. Fekvőtámasz:6. Guggolás:8. Lábemelés:7. Híd:2. Fejenállásba fekvő:1.
Jah és szerintetek képes leszek a mesterlépésekre?
Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy nagyon nagy látszata legyen. Csináld tovább,mivel erősödni fogsz,viszont komolyabb látszata majd 18-20 éves korod körül lesz,mivel egy fejlődésben lévő szervezet nem "mutat" annyit. :)
(Egyébként én is csinálom :) )
Ami a fegyncedzés 2-ben van étrend az szar.
A fegyencedzéstől ne várj jelentős változást izmosodás terén mert nem arra találták ki.
Eredménye biztos lesz.De ha izmosodni akarsz akkor inkább menj konditerembe.
A guggolásból,lábemelésből és hídból simán meglesz a mesterlépés 1 év alatt.
A fekvőtámasz mesterlépés nem lehetetlen de minimális kifordulás nélkül még senki sem tudta végrehajtani.
A kézenállásban fekvőhöz még senkinek sincs akkora ereje és izomzata ,hogy kivitelezhesse. Talán a Guiliano Stroe gyerek képes lesz rá ha meg nem hal.
Akkor helyesen.: Kézenállásban végzett karhajlítás
azért mondunk kézenállásban fekvőt mert az rövidebb és a fordító így fordította a Handstand Push up-ot.
"Igen attól biztos hogy szálkás leszel"
Kajafüggő a zsírosodás mértéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!