Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez igaz? Női sport

Ez igaz? Női sport

Figyelt kérdés

a,

Az igaz hogy a röpis lányoknak van a legjobb fenekük,

b,

a műkorcsolyás lányoknak meg a legjobb combjuk?

:D

2013. júl. 12. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem az rsg-s csajok a legjobbak, de az izlés dolga.
2013. júl. 12. 13:13
 2/13 anonim válasza:
szerintem azoknak, akik kondiba járnak :D
2013. júl. 12. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Kérdezzünk még szubjektívebb dolgokat kérem.
2013. júl. 12. 14:31
 4/13 anonim ***** válasza:
A testépítő csajoknak van a legjobb fenekük és a legjobb combjuk. :D
2013. júl. 12. 14:46
 5/13 MrPifta ***** válasza:

mások szerint meg a súlyemelőknek.

Erre nincs jó válasz

2013. júl. 12. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
azoknak van a legjobb fenekük ,akik sportolnak
2013. júl. 12. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Műkorcsolyázom. A műkorcsolyázok combja erős még ha nem is látszik annak. http://www.youtube.com/watch?v=EHjE-1I7Fw8

Itt van egy forgás. Sit spin a neve. Meg lehet próbálni földön, a dolog lényege,hogy egy lábon kell állni (az egész talp a földön nem lehet lábújjhegyen)a popsi a földön lévő lábnak a térdje alatt kell hogy legyen, de nem érhet hozzá a vádlihoz. Plusz a felsőtest nem érhet hozzá a lábhoz, tehát a has és a comb nem érhet össze. Ezt megtartani kb. 15 msp-ig aztán egylábon felállni. Aztán a másik lábbal is, mert általában a forgásokat tudni kell mind a két lábon. Nem könnyű, komolyan ráedzünk a combra különben lehetetlen megcsinálni. Különben is az erő, lendülethez kell az erős comb.

Én pl. 44 kiló vagyok, kislányként két pálcika volt a lábam, azóta nagyon szépen jött rá izom. Most sem vastag, szerintem kifejezetten nőies.

2013. júl. 12. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
1-lábas guggolás variáció?
2013. júl. 12. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Mondom műkorcsolyázó vagyok :)

Igen egylábon, viszont ami nálunk kicsit más, hogy minden esetben a fenék a térd alatt van. Ha pl. valakinek egyvonalban van akkor a bíró nem adja meg az elem értékét. Ez pedig nehéz, főleg mindkét lábbal megcsinálni ezt, nekem kb. 1 év alatt lett meg (jég+száraz edzés), a gyengébbik lábon, pedig még mindig nagyon bénán megy. Plusz ez ugye esztétikus sportág az sem mellékes, hogy a nem földön lévő láb szépen egyenesen feszesen tartva van elől (pl. nem lehet a földön lévő láb mögött). Na jó tudom nem tűnik nagy dolognak, de tényleg nem egyszerű. Főleg nem egy 4 perces ugrabugra program legvégén, egy ilyenből felállni :)

2013. júl. 12. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Sorry a 7-es voltam (csak más gépről netezem, itt meg a régi fiókom nyilt meg automatikusan).
2013. júl. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!