176cm és 52kg vagyok de még mindig van rajtam háj. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Napi egy órát intervallum edzem és minden másnap súlyzós edzem mellé. Az étrendemet profi állította össze, csak hús, zöldség és barna rizs szerepel az étlapon.
Már három hónapja csinálom, fogytam három kilót mégis hájas a hasam. Kétségbe vagyok esve!
2013. júl. 12. 12:04
1/5 dirtboy válasza:
neked testkép zavarod van valószínűleg,fordulj szakemberhez aki majd segít.
176 cm magasan 52kilósan nincs felesleg rajtad,nincs szükséged fogyásra,felejtsd el.
ha gondolod küldj képet a problémásnak ítélt területről de kizártnak tartom hogy felesleg lenne.
2/5 A kérdező kommentje:
Még az edző is látja hogy valami nincs rendben, mintha gázos lenne a hasam vagy én nem tudom...
2013. júl. 12. 12:25
4/5 anonim válasza:
Keress fel rendes szakembert. Sovány vagy, folytatod ez a laikus senki meg fog ölni (az edződ):
BMI 16,79
Kategória: sovány
5/5 anonim válasza:
Ha küldesz képet elhisszük.
Tuti az van amit dirtboy írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!