Mi a francért van hogy sok gyerekre feltesznek ilyen mentőmellényt pl evezéshez, kenuba, vagy ilyen dolgokra? Rajtam soha nem volt, én 6 évesen átúsztam a dunát.
Nincs mindenki olyan erőnlétben, meg jobb megelőzni a bajt, főleg ha nem tud rendesen úszni !
De te tele vagy energiával, mint szobakutya g.ecivel !
Én kétlem, hogy 6 évesen átúsztad a Dunát, max az eredeténél. De ne cikizd azokat, akik a biztonságra mennek.
Nem mindenki Superman.
Akkor jó vagy !
Most hány éves vagy ?
Aha, és mi volna, ha azt mondanám, hogy nem mindenki ilyen jó mindenben, mint te? Lehet valahol egy kisgyerek már bikákat lovagol, téged pedig simán agyontaposna, mégsem jön ide senki hőzöngeni, hogy óó mi a francért vannak kerítés mögött rodeókon az emberek? Én már kiskorom óta bikákat lovagolok oszt most meg 15 vagyok. És? Kutyát se...
Mellesleg épp elegen fulladnak bele a folyókba (és most akár nevezheted őket bénáknak is), hogy jogos legyen a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!