Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a francért van hogy sok...

Mi a francért van hogy sok gyerekre feltesznek ilyen mentőmellényt pl evezéshez, kenuba, vagy ilyen dolgokra? Rajtam soha nem volt, én 6 évesen átúsztam a dunát.

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a francért van sisak a kerósokon, én már 14 éve tekerek oszt még egyszer sem bsztam be a fejem -.-

kb ennyire volt értelmes ez a kérdés.

2013. jún. 27. 09:03
 12/16 A kérdező kommentje:
jah nekem is szóltak már, de kakíltam rájuk... :D 10 kilóméter? az nem rossz napi szinten. figyi, bicajjal is járok, 4 éves korom óta egyszer sem estem , még akkor sem mikor megtanultam tekerni :D... soha nem vennék sisakot. mi a francnak?
2013. jún. 27. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát megyek és lebaltázom a szüleimet! Milyen ciki lehet, hogy az öcsém, aki 11 éves motorozik, és bukósisak meg térdvédő, meg ilyenek vannak rajta. Na nem má! Milyen ciki.

Elég felelőtlenek voltak a szüleid még akkor is, ha a csónakban melletted voltak. Elég egy görcs a hidegebb víztől. elég egy örvény alulról és megvan a baj. Ugorhatott volna utánad az apád, hátha megtalál.

Az egyik bányatóban egy 10-12 év forma gyerek süllyedt el a szemünk láttára. Hiába ugrottak tízen is utána, már csak a búvárok találták meg. De azért bátor jó fej az apád, meg felelőtlen a végtelenségig.

2013. jún. 27. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek, ha csak ezért jöttél ide, akkor nagyon kemény vagy, de tényleg, mint télen a kutyaszar. Sajnállak, ha a szüleid nem adtak kellő törődést, és ilyen módon kell a kúlságérzeted növelned.

Viszont ez nem egy egészséges állapot. Jobb lenne, ha kijönnél belőle, különben majd valami kizökkent és az sokkal rosszabb érzés lesz. Az pedig egyenes út a lelkisérelmes felnőtt baromhoz. Mert mindig lesz egy nálad jobb. Más szavakkal, mindig lesz, akinél rosszabb leszel. Most is hiába írod tele hihetetlen képességeiddel a képernyőt, attól még vannak, akik ebben is jobbak nálad.

Jönnél csak ide a 12 fokos őszi angol tengerbe úszni, hullámokkal :) 20m után ha egyedül lennél, már csak a dagály hozna partra.

Amiket pedig irkálunk példaként: ne tévesszük már össze az elővigyázatosságot a bénasággal. Nem hiszem, hogy bárki, aki biztonsági övet, sisakot, térd-/könyökvédőt visel az adekvát helyzetben, lenézendő példa volna. Már csak azért sem, mert szívhatsz önhibádon kívül is. Aztán már lehet sajnálni...

Vagy ha te ennyire egy déndzsörboj vagy, akkor lehet menni, van egy csomó extrém sport, de gondolom neked nem lennének azok sem elegek, ígyhát nyugodtan fel lehet őket turbózni. Például a kötéltáncot kötelezően láva fölött végezd, magasfeszültségű kábelen, miközben be vagy kenve mézzel, és egy egész raj lódarázs csipked.

Egem, a 13 éves öcsémnek nincs ilyen feltűnési viszketegsége, nem tudom, talán azért, mert rendben van az önképe.

2013. jún. 27. 19:38
 15/16 A kérdező kommentje:

"Az egyik bányatóban egy 10-12 év forma gyerek süllyedt el a szemünk láttára. Hiába ugrottak tízen is utána, már csak a búvárok találták meg. De azért bátor jó fej az apád, meg felelőtlen a végtelenségig."

tipikusan az az eset mikor valaki nem tud úszni... én tuti nem merülök el, amúgy már görcsölt be a lábam úszás közben... ku*rva xar volt, túlhajtottam magamat, de fogtam és láb nélkül karral kihúztam magamat a partra. ennyi.

utolsó, nincs baj az önképemmel, csak azért írtam amiket, mert itt egyesek kötözködtek. és inkább a kérdésemre válaszolnál te is, minthogy itt elemezd, rólam alkotott elméleteidet.

2013. júl. 1. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:
95%
A kérdésedre már többen is válaszoltunk, de te mindegyikre rávágtad, hogy te annál is jobb vagy, mintsem bármi ilyesmire szorulnál, szóval tök invalid, amit mondtunk. Tehát a választ is megkaptad, továbbra is egy epic win vagy, menjél, irtsál ki CoD-ban egy egész klánt multiplayerben és akkor aztán tényleg te leszel a lakótelep királya.
2013. júl. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!