Elkezdtem foglalkozni a tömegnövelésemmel, de a táplálkozásom hogy állítsam be?
Elösször is!
5-6 edzés sok!Nincs ideje regenerálódni az izmaidnak.!
Heti 3 edzés bőven elég ha alaposan megdolgoztatod!
AZtán!
A táplálkozásodat így nem lehet beállítani ha nincs semmilyen infó rólad(súly,magasság,testzsír,stb)
Tehát ha írnál magadról valamit akkor szívesen segítek, de így nem megy.
Persze hogy írok!
2méter magas, 76 kilogramm. A testzsír százalékomat nem tudom pontosan, de szerintem lehet rá következtetni ha: egy kis felesleg a hasamon van, vékony vagyok, de nem túlzottan, elég vastagak a combjaim, vádlim, karomra nem annyira mondható. Tehát szeretném megtudni hogy naponta miből mennyit vigyek be, mit ajánlasz nekem? Naponta fél órát edzek szóval az az 5 nem olyan megerőltető! Megköszönném ha segítenél!
2g fehérje / testsúlykg, ~5g szánhidrát/tskg, mindez naponta. A szénhidrátból az 5g csak egy iránymutató adat, azt neked kell belőni, hogy mi az amitől elkezdesz nőni, de zsírosodsz túlságosan...
A fehérje állati eredetű, tejtermékekből csak túró (tejet a fehérjéje miatt nem érdemes), egyébként bármilyen hús (ha lehet nem disznó), tojás. A szénhidrát alapvetően zabpehely, rizs, tészta. Hanyagold a feldolgozott élelmiszereket! Fogyassz olajos magvakat a megfelelő zsírbevitel miatt és lenmagolajat! Sok zöldség, a rost miatt és vitamint is tolj!
Ennyi dióhéjban, de itt egy link, ami mindent tartalmaz részletesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!