Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez miért van, nagyon kínos?

Ez miért van, nagyon kínos?

Figyelt kérdés
Helloka az a helyzet hogy edzek, és mondják hogy húú én 10-15kilóval(súlyzó bicepsz) kezdtem még mult héten van olyan gyerek aki már 20-25kilóval tolja, én meg most kezdtem és nagyot néztem, csak 7,5kilóval bírom tolni, hát nekem ez nagyon meglepő volt mi miatt van ez? gyenge vagyok vagy mi? 186cm 17f 68kg(kar atmero 31cm) És mikor fog megváltozni hogy bírjam majd a 10 és 15 kilót úgy mint most ezt? köszike
2009. okt. 18. 16:37
 1/4 anonim válasza:
100%

Na ja, hát mindig ez van azt hiszik/hiszed , hogy jársz egy hetet aztán te leszek majd a f*szagyerek NEM, bizony ez nem így megy. Fokozatosan fogsz fejlődni, mindenki más súllyal kezdi. Am biztos vagyok benne, hogy nem azért néztek , hanem azért mert gondolom szarul nyomtad . Nem tudom, van e személyedző, de ha nincs, akkor nézd azokat, akik már több ideje nyomják és kérdez tőlük nem fognak megenni, mindenki elkezdi valahol és nem a súly a lényeg , hanem , hogy jól csináld szabályosan , hogy érezd a széria végén , hogy ez már jó volt (megérezted).

Üdv. Egy Kondis

2009. okt. 18. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, + az a lényeg inkább az elején, hogy szabályosan csináld a gyakorlatokat, sokan emelgetik a 15-20 kilókat, és közülük nagyon sokan csak lendületből csinálják, és nem szabályosan.
2009. okt. 18. 17:41
 3/4 anonim válasza:
0%
Égsz mint a fáklya mi?? Nem csodálom 7.5kg mamám is elbirja 3 ujjával.
2009. okt. 18. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

jól irják a többiek , kisebb súlyal többet és szabályosan :) aztán majd egyre többet és jó lessz az

Én 18 vagyok én 5 6 kilókkal kezdtem ost olyan 20 nál tartok és fél éve csinálom :) ( Bicepsz 42 )

2009. okt. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!