Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pirulás nagyon kínos?

A pirulás nagyon kínos?

Figyelt kérdés

Mi jut először eszetekbe, ha valaki a társaságotokban elpirul? Azt gondoljátok, hogy zavarban van? Sajnáljátok? Vagy viccesnek tartjátok?

Azért szeretném tudni, mert én folyton elpirulok. Általában nem is tudok róla (később mesélik el utolóag), és kiváncsi vagyok, ilyenkor mit gondolhatnak rólam az emberek...

Szerintetek ez ellen lehet tenni? Vagy kell egyáltalán tenni? Úgy értem, engem például nem zavar ( értelemszerűen amíg nem tudok róla), de mikor mesélik utólag, hogy milyen elvörösödött volt az arcom, akkor nagyon kellemetlenül érzem magam, szégyenlem. Ez normális?

2011. okt. 29. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem az szokott lenni, h úgy érzem elpirulok, de valójában nem látszik, vagy csak annyira kicsit, h észre sem veszik. :)

De én szeretem, ha elpirulok, mert így tudom, h vannak még helyzetek, amik "hatnak" rám. :) És másnál ugyanezt érzem, ha elpirul előttem. Ez olyan "aranyos", vagy nem is tudom, minek nevezzem. :)

2011. okt. 29. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem is aranyos :)
2011. nov. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!