Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megvan a 10KG-s súlyzó....

Megvan a 10KG-s súlyzó. Hányat csináljak a látható eredményért?

Figyelt kérdés
Van 2DB 10KG-s kézi súlyzóm, hányat csináljak hogy minél hamarabb látható eredménye legyen? azt mondtátok ilyet vegyek hát tessék :D
2009. okt. 18. 16:32
 1/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy izom erősítésre kell fogyni NEM akarok egyáltalán! vagy is lehet lesz az is de inkább izom erősítésre kell, testépítés... van mellé 2db 3kg és 2db 3.5KG-sem is
2009. okt. 18. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
mennyit bírsz max emelni egyhuzamra? mondok egyet 7x10 széria de mellette mást is csinálj
2009. okt. 18. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ milyen erős vagy,ill hány kg.Meg hát egykezes súlyzókkal is sokféle gyakorlatot lehet csinálni.De ha bicepszezésre gondolsz,akkor 5-öt minimum,és ezt az ismétlésszámot fokozatosan emeld,erődhöz mérten.Én 12kg-ossal szoktam,10x karonként.
2009. okt. 18. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugye nem olyan fajta súlyzó amelyikhez nem lehet levenni vagy hozzátenni tárcsákat? Mert a testépitésnek, növekedésnek az alapelve a folyamatos növekedés a súlyoknak is! Mindig anyival kell csinálnod hogy 5-8x-or meg tud csinálni a gyakorlatot szabályosan, ha megerősödsz és ennél töbször megy, akkor nem lesz olyan hatékony, mert az állóképességét fogja fejleszteni az izomnak és nem az erejét, tömegét!

Még fontosabb, hogy orbitális hiba lenne ha csak bicepszre gyúrnál! Két okból is! 1 hogy minnél kevesebb izmot edzel, annál kevesebb növekedési hormont fog termelni a hipofízised! Azaz, aki hetente csak 1-szer edzi a bicepszét, de közben rendesen lejár terembe és mindent edz, hátát, lábát is, annak nagyobb lesz a karja 1 év után mint annak akik bár hetente 5-ször de csak a bicepszét gyurta! A másik nagyon nagyon komoly gond, hogy ha nem edzed az elenkező izmot, azaz ebben az esetben a tricepszedet, akkor nem lesznek egyensúlyban, túl erős lesz a bicepsz, a tricepsz nem fogja ellensúlyozni és a karod állandoan be lesz egy bizonyos szintig hajlitva, és megfog rövidülni a bicepszed!

2009. okt. 18. 18:06
 5/7 anonim válasza:
0%
Sztem add el ás vegyél helyette egy ostort és csapkodj vele egész nap. Jo lesz az neked-
2009. okt. 18. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:

anyádat csapkodom majd vele...

am köszi a választ, úgy gondoltam hogy valami fekpad félét kialakítok és azon lehet ugye vállat is, bicepsznek jó a sima emeléses dolog, trcipeszre viszont fogalmam sincs :S van egy haspadom is azzal is tudok de az leginkább láb és hasra jó...

2009. okt. 18. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
[link] válogass nyugodtan
2009. okt. 19. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!