Milyen harcművészetet/küzdősportot ajánlatok, ha számomra a lentiek lennének a "követelmények"?
Elsőnek annyit, hogy 25 éves vagyok, nyilván bármi is lesz az nem versenyszerűen akarom űzni, remélem nem késő elkezdeni.
A lényeg hogy kifárasszon a dolog, de ha értelmes edzésbeli keretek között csinálom akkor azért ne álljon fent a veszélye hogy ujjaim-kezem törik, számomra az munkaeszköz :D Nem azért akarok harcművészetet hogy kemény legyek és azt higyjem magamról hogy én mindenkit meg tudok verni. Szimplán mondjuk heti 2 alkalommal egy jó fárasztó edzés, ami mégis technikás, és jól érzed magad. És nem bunkók ott az emberek, akik kiröhögnek hogy kezdőként bemegyek. Budapesti termet keresek. Előre is köszi!
Attól függ milyen vérmérsékletű edzést akarsz, rengeteg lehetőség van főleg budapesten. box ,kick box, thai box, MMA,stb. mma-t ki is lőném.
De én kezdésnek a boxot javasolnám egy jo terembe , jo edzővel, aki megtanít normálisan ütni. Gyakoroltatja veled stbstb. fél vagy 1év múlva lehet tovább építkezni máshol ahol használnak lábat,könyököt,térdet,fejet,fogásokat,földharcot,dobást,stb
Budapesten én a Xing Yi Quan kungfut ajánlanám.
Rendkìvül jó az oktatás,a társaság is.Èn 3 éve járok és nagyon szeretem.
Ha érdekel a társaság honlapja,akkor írj egy privit,mert ha kilinkelem a kiraknak reklámozásért:D
Ha a XIII kerület útba esik neked (az aTerem a Jász utcában), akkor nézz be hozzánk: www.kellnerboxklub.hu (a honlapon most rossz a cím, elköltöztünk az aTerembe).
Egyébként, ha ütős-rúgós, akkor box, thai box, savate és kick-box; ha birkózós, akkor judo, birkózás vagy BJJ (brazil jiu jitsu). Sajnos judóban nehéz olyan termet találni, ahol nem kiöregedett versenyzők hajigálják egymást, hanem a kezdőkkel is rendesen foglalkoznak, de szintén az aTeremben van Nagy Pati judoklubja: www.nipponsport.hu, ahol szívesen látnak.
Köszi mindenkinek!
1 kérdés: Kempo-ról mi a vélemény? Elég közel hozzánk, ismerős környezetben vannak edzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!