Egy év alatt nőhetnék ennyit?
Szia
Persze, hogy lehetséges. Ha erős akaraterőd van, akkor meg tudod csinálni egy év alatt. De szerintem érdemes volna egy edzővel konzultálnod ez ügyben, vagy kérzdezd meg a háziorvosod, hogy pontosan miket egyél.
22L
Szia!
Én 55 kilóval és 175cm-rel kezdtem, a karom sem volt csak 29 cm.. nem tudtam hízni, nem volt étvágyam.
Elkezdtem fekve nyomni augusztusban. (nem sokkal, 30 kilóval). Eleinte nem szedtem semmit, aztán 2 hete vettem egy fehérjeport, azt iszogattam minden edzés után, most kezdtem el inni a második dobozzal.
Magyarul 2 hónapig nem szedtem semmit, aztán most az elmúlt 2 hétben kezdtem el, de csakis fehérjét + vitamint.
Most 60 kiló vagyok, 33-mas karral, azaz nekem sikerült 3-4 cm-t felszednem karra 3 hónap alatt. (Mondjuk nekem az is közbejátszott, hogy előtte birkóztam 8 évet, úgyhogy az alapok megvoltak, csak össze voltam esve)
Figyelj, ha keményen nyomod, és hiszel abban amit csinálsz, eléred célod! Én 1,5 éve testépítek. Sikerült 20 kg felszednem úgy, hogy vékony alkatú vagyok! Bicepszem 10 cm nőtt.
17/f
Ami a leginkább számit az valóbban a kaja! Nekün, vékonyabb alkatuaknak nagyon kell erre figyelni! Ha az elején nem birsz sokat enni, akkor kiprobálhatod azt hogy gyümölcs turmixokat iszol, mert az könnyen lemegy, és van bennük kalória! Nekem ez nagyon bevált, szépen lassan hozzászoktam a több kaja bevételéhez, és azóta nagyon éhes vagyok ha csak anyit ennék mint régen!
A másik nagyon fontos hogy mindenedet kell edzened! Ha a lábat is rendesen edzed, többet fog nőni a karod mintha többet edzennél karra a lábedzés helyet! Ugyanis hatalmas izmok vannak a lánunkon, amkikor sokkal magasabbra emelik a növekedési hormon termelődését!
Én egyébként 173 voltam 20 évesen amikor kezdtem, 58 kilós 29-es karral! Az első 3 hónap alatt lett 35-ös karom! 22 évesen 67 kiló voltam, 175 centi, és 38-as volt a karom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!