Lehet kapni a szobabiciklihez kilométer órát?
Figyelt kérdés
Az enyém elromlott, de az is lehet, hogy csak az órát a kerékkel összekötő vezeték(nem tudom a nevét) tört meg vagy el. Azt lehet külön kapni? Melyik mennyibe kerül kb.?2009. okt. 16. 23:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lehet külön kapni, de megjavítható. A vezeték bármilyen vékony dróttal helyettesíthető. Ha az érzékelő romlott el, kell venni egy Reed relét, amelyet valahogy a régi helyére kell barkácsolni. Ha az óra romlott el, az nagyobb baj, de 800-1500-ért már lehet kapni normál kilóméter órát, és azt is fel lehet szerelni. A kerékátmérő állításával be lehet szabályozni, hogy kb. jó értéket mutasson.
Elszőzör az összekötő vezetéket nézd meg műszerrel vagy lámpával. Ha tekered a pedált, egy ponton rövidre kell záródjon, amikor a Reed relé az állandó mágneshez közelít.
2/2 anonim válasza:
Szerintem lehet kapni bicajosboltban olyat ami a sima bicóra rakható 2-3 ezer ftért is van már. De ahoz az kell, hogy a szobabicó "kerekére" tudd erősíteni a jeladót és az érzékelőt. Ha ez nem megoldható akkor javítani kellene a meglévő km órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!