Budapesten (főleg a pesti oldal) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
hadd döntsem már el én, hogy mit szeretnék csinálni. ismerem a képességeimet, nem fogok hajnalban lemenni futni 10 km-t, azt itthoni tornázást megunom max 1 hónap alatt, a konditerembe meg nem fogok kínlódni és bohóckodni.
a flabélos meg nem speedfitness. ott rezeg a gép és neked kell csinálni a gyakorlatokat. a zumba mint tánc meg nem értem miért hülyeség. ennyierővel a salsa meg az összes tánc hülyeség?
A zumba nem hülyeség, csak általában legalább annyira ízületkárosító egy nőnek mint a futás. Jobbat érdemelsz.. szerintem.
A falbélos rezeg, csak ettől még többet érnél ha otthon olvasnál. Mert mint edzés nincs értelme. Edzésnek a flabélos sem nevezhető.
Jóga, Pilates, önvédelmi edzések, Qigong, erősítő edzések..
Csináld amit akarsz, csak sz.ar hogy a nők jellemzően leadják a szintet a Marianna-árok alá. De persze ez miért is tartozna rám. Nyilván megtalálom azt akinek van igénye magára, az egészségre.
szia. Nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed, de ezt tudom ajálnlani: [link]
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!