Ennyi edzés (gyúrás) elég, vagy többet kéne?
Figyelt kérdés
A héten kezdtem el a gyúrást, és ugy megy, hogy minden másnap kell gyúrni. Én kb. olyan 2 órát gyúrok egyhuzamba, apróbb szünetekkel.
Ez elég, vagy többet kéne?
Testalkatom normál, van rajtam egy kis plussz kiló, és 2 évig versenyszerűen úsztam. (ezt 2 éve hagytam abba)
Továbbá edzés után mit kéne ennem/innom?
(pillanatnyilag nincs lové fehérjeporokra, vmi természetes dolog kéne... (édesség, tej, sajt, vagy mit?))
2009. okt. 16. 17:28
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy Hétfő 1-1,5 óra edzés, kedd biciklizés futás, és ezt felváltva szal szerda gyúrás, csütörtök bicikli, péntek gyúrás, a 7vége meg pihenő. A gyúrásról annyit hogy 3x12 vagy 4x8-as szetteket 1 perces pihenővel. a biciklizés egyhuzamban 25-30 perc :) Remélem tudtam segíteni. 17/F
2/4 anonim válasza:
Az első válaszolónak:Te mennyire vagy erős?azabaj hogy pl én nem emelhetek nagysulyt akkor sztetek mit csináljak?Sz*pjam a f*szt???
Milyen sportokat tudtok ajánlani?18/F 185 cm 73kg
3/4 anonim válasza:
Mit csinálj ? Tegyél fel külön kérdést és ne itt kérdezzél . Szerintem heti 3 edzést csinálj , legjobb a hétfő-szerda-péntek .
4/4 anonim válasza:
Ha most kezdted alapozó edzés terv kell neked amit kis sullyal csinálsz heti 2-3szor és nem többet!!!! az edzés időtartama lehetőle 1 óra körül legyen de mivel kezdő vagy erre még annyira nem kell figyelned!Helyes végrehajtást tanuld meg a gyakorlatoknál és ne a suly nagyságával foglalkozz!!Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!