Jobb fizikumú vagyok minta haverom, ez ért nem bírhat?
edzetünk együtt akkor rájött hogy erősebb vagyok,
kitalálta hogy lesem őt ha izompólóba van ami nem igaz pont ő szokott engem lesni ,mikor részeg volt elmondta hogy azért nem edz velem mert erősebb vagyok és elveszem a kedvét ,ezért két másik sráccal edz akik nem olyan erősek és le tudja őket nyomni ,lehetséges hogy ezért nem hív engem már sehova?
1) Micsoda problémák.
2) Amit leírtál, neked abból nem egyértelmű?
3) Mi célt szolgál ez a kérdés?
Ha esetleg elmondanád, hogy miféle edzést végeztek, jobban meglehetne vizsgálni a témát.
Egyébiránt látatlanban két tippem volna:
1. A haverod meglehetősen gyenge jellem, ugyanakkor egoista, és híján van alázatak. Általában ezek az emberek azok, akik irigységből ahelyett, hogy megpróbálnának feljebb jutni, mindenkit igyekeznek lerántani az ő szintjükre, leszólják azt amiben ők nem lehetnek jók.
Az ellentétes hozzáállású embereket viszont éppen motiválják az erősebb riválisok, persze bizonyos határokig. Elvégre ki szeret folyton veszíteni?
2 A haverod nem a fizikumod miatt utál, hanem mert beképzekt tuskó vagy. Noha a fogalmazásod alapján pozitívan csalódtam, és nem igazán tartom valószínűnek, de ki tudja? Lehet, hogy ő szubjektívan máshogy látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!