Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jobb fizikumú vagyok minta...

Jobb fizikumú vagyok minta haverom, ez ért nem bírhat?

Figyelt kérdés

edzetünk együtt akkor rájött hogy erősebb vagyok,

kitalálta hogy lesem őt ha izompólóba van ami nem igaz pont ő szokott engem lesni ,mikor részeg volt elmondta hogy azért nem edz velem mert erősebb vagyok és elveszem a kedvét ,ezért két másik sráccal edz akik nem olyan erősek és le tudja őket nyomni ,lehetséges hogy ezért nem hív engem már sehova?

2013. jún. 28. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:

1) Micsoda problémák.

2) Amit leírtál, neked abból nem egyértelmű?

3) Mi célt szolgál ez a kérdés?

2013. jún. 28. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Olvasd már el mit írtál.
2013. jún. 28. 19:04
 3/10 A kérdező kommentje:
na jó de ezért nem barátkozni mikor jól elvoltunk ez számomra érthetettlen
2013. jún. 28. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Féltékeny... amúgy lányok vagytok? Mert mi (pontosabban a többi nemtársam) szoktak ilyen kis piti dolgokon fennakadni :))
2013. jún. 28. 19:21
 5/10 A kérdező kommentje:
nem fiúk vagyunk és pont ezért nem értem én mindig jól éreztem a nálam erősebb fiúkkal mert felnéztem rájuk és örültem hogy haverkodnak velem ő meg pont fordítva működik ,nem értem közös érdeklődésünk is megvan és pont engem nem bír érthetetlen
2013. jún. 28. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy a lányok stírölik egymást izompólóban:DD
2013. jún. 28. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha esetleg elmondanád, hogy miféle edzést végeztek, jobban meglehetne vizsgálni a témát.

Egyébiránt látatlanban két tippem volna:

1. A haverod meglehetősen gyenge jellem, ugyanakkor egoista, és híján van alázatak. Általában ezek az emberek azok, akik irigységből ahelyett, hogy megpróbálnának feljebb jutni, mindenkit igyekeznek lerántani az ő szintjükre, leszólják azt amiben ők nem lehetnek jók.

Az ellentétes hozzáállású embereket viszont éppen motiválják az erősebb riválisok, persze bizonyos határokig. Elvégre ki szeret folyton veszíteni?

2 A haverod nem a fizikumod miatt utál, hanem mert beképzekt tuskó vagy. Noha a fogalmazásod alapján pozitívan csalódtam, és nem igazán tartom valószínűnek, de ki tudja? Lehet, hogy ő szubjektívan máshogy látja.

2013. jún. 29. 02:25
 8/10 A kérdező kommentje:
akkor ép gyúrtunk , fekvenyomtunk éppen
2013. jún. 29. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy valamelyikőtök meleg? és a másik emiatt nem akar szóba állni? nem tudom én nem szoktam a gyúrós haverjaimat stírölni... pedig van egy pár...
2013. júl. 4. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
irigység...örülök hogy egyeseknek ilyen nagy problémáik vannak
2013. júl. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!