Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kedves leszavazók, többre nem...

Kedves leszavazók, többre nem futja tőletek?

Figyelt kérdés

Iszonyat szánalmas, amikor idetéved valaki hozzánemértő, aki csak a saját kis együgyű találgatásai szintjén ismeri a testünk működését és úgy próbálna oktatni. Aztán persze le lesz szavazva, utána pedig a tapasztaltak válasza ott virít 100%-osan az övé után. Frusztráltságotokban nem tudtok mit tenni, nyomtok rá egy mínuszt és elkullogtok. Iszonyat szánalmasak vagytok, ezért nem járnak szívesen a ti kategóriátokba az itteniek, pedig hozzáértő tanácsokkal látnának el, szívesen segítenének.

A citromos víztől sikerült már lefogyni, hm? Nyomorult gyökerek vagytok, húzzatok vissza a fogyi kategóriába a gyümidiétákat kitárgyalni. Önfejű, makacs, haszontalan, ostoba banda.

2013. jún. 23. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Pont emiatt szentségeltem egyik nap, ráadásul nem is testépítés/fogyás kérdésnél, hanem a biciklis nullakezezésnél. Leírtunk értelmes, hasznos dolgokat, kérdező is megköszönte, mégis 60%-on áll mindenki.

De ott van ez a fontosabb kérdéseknél is sajnos. Nem is magam miatt, fele annyit se tudok a témáról, mint az itt rendszeresen válaszolók többsége és írhatok hülyeséget is akár. Meg engem abszolút nem izgat, hogy most 75 vagy 85%-on állok vagy hányadik vagyok a toplistán.

Csak majd jön valaki később és az lesz a reakció, hogy "ohh ezek le lettek pontozva, biztos hülyeség". Aztán átmegy a fogyiba és látja, hogy a 12napos diétával, káposztalevessel, meg szénhidrát nap tortával, csokival és mozgás nélkül sikerült lefogyni és bamm még egy elkeseredett emberrel több az országban. Mindez a sok ostoba miatt, akik fókuszból, reklámokból, valóvilágból meg éjjelnappalhányadékból szerzik tudásukat.

2013. jún. 23. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Naja, nekem is kedvencem, amikor egy hobbifórumos jobban tudja. Múltkor fogyi kérdés, leírom a szokásos szénhidrátos odafigyelős, szálkásító diétát, meg az aerob edzést, ahogy ezt ilyenkor szoktuk, erre jön valami nő, leszavaz, és ilyet ír: "Szerintem az első válaszolóra ne hallgass, nekem ez vált be:" és leír valami citromvizes baromságot. Ok, felszívtam magam, aztán lehiggadtam, mondtam, hogy ha valakinek ez kell, akkor egészségére. Aztán majd mutassanak már nekem valakit, aki 5 nap alatt 4 kilót lefogyott ezzel, aztán úgy is maradt. És természetesen emellé bombafeszes alakja is lett.

Ja, hogy nem lett, mily meglepő...

Aztán értettem meg (vagyis nem értettem meg, csak mondhatni rájöttem), hogy a fogyiban sokkal nagyobb fétis a mérleg. Tehát ha most délután kevesebbet fog mutatni, mint délelőtt, nekik az sokkal nagyobb win, mintha valóban egészséges, nem mellesleg szép testük is lenne. Ha elmehetnek úgy 3 nap múlva az esküvőre, hogy ott elmondhassák, fogytak 4 kilót a holnapi nap erejéig, az a többségnek az igazi öröm. Ilyen alapon csinálják csak nyugodtan a vízdiétát meg a többit.

Az egészség meg megint egy külön téma. Múltkori kérdés:megállít-e a növésben a cigi. Mondom ja-->leszavazás

Más mondja: nem, ha már kifejlődtél, akkor meg már nyugodtan szívhatod, mértékkel, mert így már szinte nem is káros. Meg lecsitítgatnak, hogy ők ezt jobban tudják, most olvasták feminán. Mer' a hús az megrohad a beledben meg a mangó zsírégetőhormont tartalmaz...

Szóval úgy döntöttem nem idegesítem magam feleslegesen, és még inkább nem próbálom hasztalanul okítani a népet, ezt majd gyakorlaton úgyis megtehetem élőben, szóval nem fárasztom le előre magam.

2013. jún. 23. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

a fényév az távolság..

mindenkinek zöld.

2013. jún. 24. 09:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy távolság :) Olyat is szoktak mondani, hogy mérföldenként ha lehetőségem van rá, vagy többmérföldenként. Ezt is szokták így használni, legalábbis nálunk igen, hogy fényévenként ha történik valami, tehát ha képletesen távolságnak vesszük, ahogy előrehaladunk az életben.

És eldöntöttem, nem linkelem oda a fogyisokank :) Olyan jó dumálgatás lett belőle, kár lenne elrontani azzal, hogy idehívjam őket leszavazni, meg veszekedni.

2013. jún. 24. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!